Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Adipower Junior 3.2 2023
  • Adidas Adipower Junior 3.2 2023
  • Adidas Adipower Junior 3.2 2023

Adidas Adipower Junior 3.2 2023

PVP: 822,75 kr
822,21 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower Junior 3.2 Padelracket | Bra kontroll och touch i varje träff med detta Adidas padelracket för pojkar, tillverkat med de bästa teknologierna från märket för att uppnå bästa prestanda på banan.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket för barn Adidas Adipower Junior 3.2 2023

Upptäck det bästa urvalet av racket för barn i vår paddelbutik online. Vi presenterar det svarta och orangea Adipower Junior 3.2 padelracket, en modell med utmärkt valuta för pengarna som Adidas 2023 har tagit fram. Som juniormodell har den en lättare vikt och ett tunnare grepp för enklare hantering.

Tack vare sitt runda format och låga balans definierar vi det som ett kontrollracket, så det kommer att hjälpa oss att enkelt återföra bollen till det rivaliserande fältet. Den är väldigt lätt att leka med eftersom glasfiber har använts i strukturen och mjukt gummi i kärnan. Den innehåller också dubbel exoskelettteknologi för större styrka.

Adidas Adipower för pojke orange, egenskaper

  • Rund formdesign och balans nära handen i nya Adidas Adipower Junior 3.2.
  • Solid och stark struktur tack vare dubbel exoskelettteknologi.
  • Mycket bra start och jag slog utan vibrationer med det mjuka prestanda eva-gummit.
  • Ytor och ram 100% glasfiber.
  • Reducerad näve och vikt för att lättare fånga den.
  • Smart hålsystem som ger större motstånd mot planen.
  • Bred träffyta för att förlåta misstag.
  • En av de nya Adidas rackets för pojkar 2023.

Vem är det till? Fokuserat på de små, barn mellan 7 - 13 år som börjar spela padel och vill göra det med en kontroll, lätt och hanterbar padelracket för att kunna förbättra sig samtidigt som de njuter av de bästa sensationerna medan de spelar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett juniorracket har vikten anpassats efter dess behov så att du enkelt kan flytta den. Den har också samma estetik som vuxenmodellen: en kombination i svart med orange detaljer och central logotyp, supercool!

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport eftersom det är ett specialistmärke inom sportprodukter. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel, och presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor för män och dam, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande professionella spelare som Ale Galán, Marta Ortega eller Alex Ruiz bland sina led, som spelar i de officiella WPT-turneringarna. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 310-330 gr. Profil: 38 mm Spelare: Unge År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter