Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Adipower CTRL Team 2023
  • Adidas Adipower CTRL Team 2023
  • Adidas Adipower CTRL Team 2023

Adidas Adipower CTRL Team 2023

PVP: 2 303,70 kr
2 303,16 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower CTRL Team padelracket | Återför enkelt bollen till det rivaliserande fältet med detta Adidas kontrollpadelracket, en modell som anpassar sig snabbt och har en halvmjuk touch för spelare på mellannivå.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Adipower Control Team 2023 padelracket

Få tag i de nya Adidas Padel 2023-produkterna för att ta fram ditt bästa spel på banan. Vi presenterar det orangea Adipower CTRL Team padelracket, en modell som kännetecknas av sin kontroll och mer flexibla känsla. För att göra detta kombinerar den glasfiber på planen samt mjukt eva-gummi på insidan, vilket ger större sensationer vid slag.

Dess runda design och låga balans ger den utmärkt kontroll, så det kommer att hjälpa oss att få ut bollen kontrollerat från botten av banan. Ramområdet har förstärkts med kol och kombinerar exoskelett och kraftpräglade teknologier för större styvhet i strukturen. För att avsluta spinnpadelrackets grovhet kommer effekterna att förbättras avsevärt.

Adidas Adipower CTRL Team orange, funktioner

  • Bra kontroll och sensationer med det nya Adidas Adipower CTRL Team.
  • Runt format med innesluten balans för en bred sweet spot.
  • Solid struktur tack vare exoskelett och kraftpräglade teknologier.
  • Minskar vibrationer med eva soft performance gummi i kärnan som bättre absorberar stötar.
  • Carbon ram för att få mer motstånd mot slag.
  • Grovhet i planen för att kunna ge mer effekt till bollen.
  • Ny distribution av borrningen som kommer att hjälpa oss med off-centrerade bollar.
  • En av de nya Adidas 2023 padelracket på avancerad nivå.

Vem är det till? Riktat till idrottare som vanligtvis tränar eller spelar intensivt och gillar att känna kontroll i sina händer, eftersom tack vare Adipower Control Teams breda sweetspot kan vi enkelt återföra bollen till det rivaliserande fältet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det kommer att förlåta alla våra misstag eftersom dess sweet spot är väldigt generös, så kommer vi att minska våra otvingade fel. Dessutom kommer den denna säsong tillbaka med en enkel design som är väldigt populär eftersom den kombinerar svart med orange detaljer och logotyp.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport eftersom det är ett specialistmärke inom sportprodukter. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel, och presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor för män och dam, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande professionella spelare som Ale Galán, Marta Ortega eller Alex Ruiz bland sina led, som spelar i de officiella WPT-turneringarna. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Våra bästa produkter