Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
armband Adidas Tennis S Bright Cyan Black
  • armband Adidas Tennis S Bright Cyan Black

armband Adidas Tennis S Bright Cyan Black

PVP: 120,67 kr
109,15 kr
-10% Adidas Padel
Padelarmband Adidas Tennis S Bright Cyan Black | Spela padeltennis medan du enkelt torkar svetten från ansiktet med de nya tennisarmbanden i liten storlek från Adidas accessoarkollektion

Adidas Tennis S ljusa cyansvarta korta armband

Du har redan den nya kollektionen av Adidas 2022-tillbehör tillgänglig där du kan utrusta dig själv som proffsen. Köp Tennis S padelarmband i blå och kortare storlek, en produkt som du bara kommer att se bäst bär tack vare att den erbjuder bra andningsförmåga och hjälper till att ta bort svett.

För framställningen har återvunnet material använts, inklusive polyester, vilket ger den högre kvalitet jämfört med intensiv användning eller vid tvättning. Det är också ett mycket elastiskt plagg som gör att du kan utföra alla rörelser bekvämt.

Adidas Tennis S blå korta armband, funktioner

  • Adidas Tennis S Bright Cyan Black har designats i en liten storlek.
  • Säljes i förpackningar om två och i olika storlekar.
  • De hjälper till att ta bort svett från ansiktet och förhindrar att det från armarna passerar till händerna.
  • De hjälper också till att förebygga skador genom att hålla området varmt.
  • Blå och svart design.
  • Samling av tillbehör för att spela Adidas 2022 padel.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till de personer som precis har kommit ur en skada eftersom det hjälper till att hålla området varmt och förhindrar att du gör dåliga rörelser som du kan drabbas av ytterligare en skada.

Varför kommer du att gilla det? De kommer att vara mycket bekväma för dig eftersom kombinationen av tyger gör dem mjuka och elastiska. De har även designats i blått med svarta detaljer, en slående men vacker kombination som du kan bära med dina kläder.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig själv med kvalitetsprodukter och hög konkurrens med Adidas Sport, ett varumärke med erkänd prestige inom sportvärlden. Under All for Padel har det tyska företaget lanserat en komplett kollektion av Padel rackets, skor och tillbehör som kan tillgodose behoven hos den mest krävande allmänheten.

Som ett exempel representerar spelare med Ale Galáns storlek, Seba Nerone eller Martita Ortega det tyska varumärket på alla banor under World Padel Tour. Vad väntar du på!

Features År: 2022
Våra bästa produkter