Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Adipower Master
  • Adidas Adipower Master
  • Adidas Adipower Master

Adidas Adipower Master

PVP: 4 278,30 kr
3 839,50 kr
-11% Adidas Padel
padel racket Adidas Adipower Master LTD | Styr matchtiderna med denna begränsade upplaga av Adidas padel racket, en ny version av Marta Ortegas padel racket för den exklusiva designmästaren
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Adidas Adipower Master LTD 2022 av Martita Ortega

Missa inte de senaste nyheterna från Adidas Padel 2022. I vår webbutik kan du få det nya Adipower Master padel racket i svart, en exklusiv modell som du kommer att se i händerna på Martita Ortega i Master. Således presenterar den en exklusiv design men behåller sina fantastiska egenskaper.

Således upprätthåller den den runda formen med innesluten balans tillsammans med kärnans eva mjuka energigummi. Den har en kolkonstruktion med 24k aluminiserat tyg på planen. Dessutom har strukturen förstärkts med Power Embossed och Dual Exoskeleton-teknologi, som förbättrar dess kraft i salvor och spikar. För att avsluta låter den dig utföra bättre effekter tack vare planens grovhet.

Adidas Adipower Master i svart, funktioner

  • Oslagbar touch med eva mjuka energigummi som används i kärnan i Adidas Adipower Master 2022.
  • Kontrollracket i begränsad upplaga, med exklusiv design i svart för Master.
  • Den upprätthåller en rund panna med innesluten balans, så den kommer att förlåta våra misstag.
  • Bra motstånd och hållbarhet tack vare konstruktionen i 100 % kol.
  • Den gör ingen besviken i kraft tack vare den tillämpade Dual Exoskeleton och Power Embossed-tekniken.
  • Lägg till mer spin till dina skott med Spin padel rackete-råheten på ytan.
  • Bra hantering tack vare sin lägre vikt.
  • En av Adidas Padel 2022 högpresterande racket.

Vem är det till? Lämplig för alla spelare eller spelare på avancerad nivå som letar efter ett hanterbart, lätt racket med en bred sweet spot eftersom Adipower utmärker sig för sin fantastiska kontroll, vilket gör att du enkelt kan returnera bollen till det rivaliserande fältet.

Varför kommer du att gilla det? För det låter dig inte bara prestera på din bästa nivå, utan det låter dig också njuta av en exklusiv Master-produkt så att dess finish är unik. Den nya Adipower från Marta Ortega presenterar en sofistikerad design i svart med silverdetaljer.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Få ut det mesta av denna sport med Adidas Padel tack vare dess breda utbud av högtävlingsprodukter för alla typer av publik. Denna säsong presenterar en förnyad kollektion av Padel rackets, kit, skor och andra tillbehör gjorda med de senaste tekniska innovationerna.

Spelare som Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz njuter av banan med vår nya kollektion av produkter för att spela padel. Gilla dem och förse dig med Adidas Padel-produkter, du kommer inte bli besviken!

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter