Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Adidas Control Lime padel
  • Padelväska Adidas Control Lime padel
  • Padelväska Adidas Control Lime padel

Padelväska Adidas Control Lime padel

PVP: 438,80 kr
394,37 kr
-11% Adidas Padel
Adidas Control Lima 2022 Padelväska | Förnya din gamla padelväskor för denna Adidas lilla väska, en hanterbar och kompakt ryggsäck som gör att du kan förvara allt du behöver på ett ordnat sätt

Padelväska Adidas Control Blue and Lime

Välj bland ett brett utbud av väskor inom den nya Adidas 2022-kollektionen. Köp den lilla Control Lime padelväskan, den kännetecknas av sina mindre dimensioner så att du kan förvara ett padel racket på sidan och resten av materialen i huvudfickan.

För att transportera den har två vadderade handtag inkluderats som gör att vi kan bära den som en ryggsäck och en annan i den övre delen för att bära den för hand. Den har även tillverkats med tåliga och tekniska material för att göra den lättare och mer motståndskraftig, alltid stå i gott skick.

Adidas Control Lime väska, funktioner

  • Adidas Control Lime har tillverkats med tekniska material och tyger.
  • Små dimensioner, bara för att lagra det väsentliga.
  • Två handtag, ett för ryggen och ett för att bära den för hand.
  • Sidoficka för förvaring av padel racket.
  • Mycket rymligt huvudfack för att förvara alla våra tillhörigheter.
  • Marinblå design och limedetaljer.
  • En av de största Adidas Padel 2022 padelväskor.

Vem är det till? För dig som inte brukar duscha efter att ha spelat eftersom Control är den minsta i Adidas-familjen, så den låter dig förvara ditt padel racket, tillbehör och skor.

Varför kommer du att gilla det? För att du köper en produkt gjord med tekniska material som håller dig länge och som dessutom kommer i en otrolig marinblå och limefärgad design. Det kommer att bli den perfekta följeslagaren för alla dina tävlingar.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Ta fram din fulla potential med Adidas Padel, ett sportföretag som har utrustat de bästa idrottarna i historien. Upptäck dess breda utbud av högkonkurrensprodukter anpassade för alla typer av spelare och typer av spel. Du hittar padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris

Professionella spelare som Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz konkurrerar med sina produkter, det bästa exemplet på kvalitet. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna på banan, eftersom dess padel racket har den bästa tekniken och designen.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter