Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Adipower Woman Lite 3.1
  • Adidas Adipower Woman Lite 3.1
  • Adidas Adipower Woman Lite 3.1

Adidas Adipower Woman Lite 3.1

PVP: 2 139,15 kr
1 919,75 kr
-11% Adidas Padel
Adidas Adipower Women Lite 3.1 padel padel racket | Oslagbara sensationer med detta Adidas padel racket för kvinnor, tillverkat av kvalitetsmaterial, låg vikt och en oklanderlig finish för att prestera på ditt bästa.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket för kvinnor Adidas Adipower Woman Lite 3.1

Ta ett steg i kvalitet i ditt spel tack vare den nya kollektionen av Adidas Padel 2022-racket . Där hittar du det nya Adipower Woman Lite 3.1 padel racket, en modell för kvinnor som sticker ut för sin kontroll och beröring. Således presenterar den ett runt format och balans nära handen för att placera bollen där du lägger ögat.

Du kommer också att njuta av en fantastisk effekt och mindre vibrationer med det mjuka eva-prestandagummit inuti. Det är ett mjukt skum som tillsammans med ytans glasfiber ger en mjukare touch och gynnar anpassning. Den har också förstärkts med Dual Exoskeleton och Power Embossed-teknologi och innehåller grovhet.

Adidas Adipower Lite 3.1 för kvinnor grön, funktioner

  • Adidas Adipower Woman Lite 3.1 är ett padel racket av kontroll och snabb anpassning.
  • Runt format och balans nära handen för en bred sweet spot.
  • Dubbla exoskelett och kraftpräglade teknologier för större styrka.
  • Den genererar knappast vibrationer med eva mjuka prestandagummi i kärnan.
  • Grov yta för att uppnå större effekter.
  • Planer i glasfiber, ett elastiskt och smidigt material.
  • Bra hantering tack vare sin lägre vikt, mellan 345 - 360 gram.
  • Intensiv serie av padel racket för kvinnor Adidas 2022.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till avancerade eller medelhöga flickor som behöver kontroll i sitt spel eftersom det är ett padel racket med en bred sweet spot som kommer att förlåta våra misstag. Dessutom förhindrar dess mjukare beröring eventuellt obehag eller skada.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av de bästa Adidas Padel racketsna för kvinnor, gjorda med en lätt vikt samt mycket sötma i beröringen för oslagbara sensationer när du tar upp den. Den har också en oklanderlig grå design, grön logotyp och röda detaljer.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Padel. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel. För den här säsongen presenterar den en komplett kollektion av Padel rackets, skor för män och kvinnor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av professionella spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter