Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Adipower CTRL Lite 3.1
  • Adidas Adipower CTRL Lite 3.1
  • Adidas Adipower CTRL Lite 3.1

Adidas Adipower CTRL Lite 3.1

PVP: 2 248,85 kr
1 315,86 kr
-42% Adidas Padel
padel racket Adidas Adipower CTRL Lite 3.1 | Korrigera off-center bollar med detta Adidas kontrollracket, en hanterbar modell med en halvmjuk touch som hjälper oss att placera bollen där vi vill
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Adidas Adipower Control Lite 3.1 orange

Placera bollen där du vill med det nya orangea Adipower CTRL Lite padel racket, en av nyheterna i kollektionen All for Padel 2022 . Det är en mjukare version av Alex Ruiz Adipower CTRL 3.1 eftersom den har gjorts med glasfiber och mjukt prestanda eva-gummi för en mjukare touch.

På banan kommer du att njuta av stor kontroll eftersom den har en rund form, låg balans samt en grov yta för att kunna ta dina mest tekniska bilder. Den innehåller också Dual Exoskeleton och Power Embossed-teknologi för en starkare struktur och ingen strömförlust nära nätet.

Adidas Adipower Control Lite orange, funktioner

  • Adidas Adipower CTRL Lite genererar knappt vibrationer med det eva mjuka gummit i kärnan.
  • Utmärkt spelbarhet tack vare sin runda form och låga balans.
  • Solid struktur med dubbel exoskelettteknologi applicerad på omkretsen.
  • Grov finish på planen som förbättrar effekterna i toppspin-skott.
  • Snabb anpassning tack vare användningen av flexibla material
  • Lättnad på planen för att skriva ut större effekter på bollen.
  • Glasfiber har använts i ram och ytor.
  • En av de nya Adidas Padel 2022 kontrollracket.

Vem är det till? Enligt vår mening är den idealisk för spelare som spelar till höger, som gillar att kontrollera bollen mer än att slå den, eftersom det är ett padel racket med en bred sweet spot som hjälper oss att placera bollen med millimeterprecision.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin halvmjuka touch kan du spela i timmar då den absorberar vibrationer mycket bra och förhindrar överbelastning. Den återkommer också med en oklanderlig bild som kombinerar blå toner med orange detaljer.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Padel. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel. För den här säsongen presenterar den en komplett kollektion av Padel rackets, skor för män och kvinnor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av professionella spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter