Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Adipower Light 3.1
  • Adidas Adipower Light 3.1
  • Adidas Adipower Light 3.1

Adidas Adipower Light 3.1

PVP: 3 291,00 kr
2 961,91 kr
-10% Adidas Padel
Adidas Adipower Light 3.1 paddelpaddel Marta Ortega | En av de bästa Adidas Padel racketsna för kvinnor, gjorda med kvalitetsmaterial och en exceptionell finish för sin stjärnspelare Martita Ortega
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Adidas Adipower Light 3.1 2022

Få ett av de bästa racket för kvinnor till bästa pris: Adipower Light 3.1 padel racket från den mest avancerade serien av Adidas 2022. Den utmärker sig för sin kontroll, lätthet och komfort eftersom den presenterar ett runt format med låg balans samt en lägre vikt för fantastiskt spel.

En säsong till blir det Martita Ortegas padel racket, så det samlar de bästa teknologierna från märket. Den är gjord av kol, med ett aluminiserat lager som förstärker planen. Den har också dubbla exoskelett och kraftpräglad teknologi som ger den större motstånd. Den innehåller också grovhet och kärnan är gjord av mjukt energi eva-gummi.

Adidas Adipower Light 3.1 av Marta Ortega, funktioner

  • Utmärkt kontroll tack vare det runda formatet och låga balansen hos Adidas Adipower Light 3.1
  • Lättare vikt för större manövrerbarhet.
  • Mer komfort när du slår tack vare eva mjuka energikärna som genererar en mjukare touch.
  • Extremt motståndskraftig med kol som används i ramen och ytorna.
  • Det låter dig spela med mer snurr med spinnpadel racketets grovhet på dess plan.
  • Den har det dubbla exoskelettsystemet för att öka dess styvhet.
  • Kraftpräglad design för att utföra kraftfulla salvor och spikar nära nätet.
  • Ny katalog med racket för kvinnor Adidas Padel 2022.

Vem är det till? Riktar sig till professionella eller avancerade spelare som behöver ett lätt racket med stor spelbarhet för att kunna placera bollen med lätthet samt njuta av fantastiska sensationer.

Varför kommer du att gilla det? Det är ett racket för kvinnor med utmärkt prestanda och design eftersom den den här säsongen har en exponerad kolfinish, turkosa detaljer och en vit ochlorlogotyp som kommer att erövra de mest krävande kvinnorna. Den är även signerad av Martita Ortega!

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Padel. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel. För den här säsongen presenterar den en komplett kollektion av Padel rackets, skor för män och kvinnor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av professionella spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter