Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Adipower 3.1
  • Adidas Adipower 3.1
  • Adidas Adipower 3.1

Adidas Adipower 3.1

PVP: 3 839,50 kr
3 455,55 kr
-11% Adidas Padel
Adidas Adipower 3.1 paddelpaddel | Nytt Seba Nerone-racket, den mest kraftfulla Adidas Padel-modellen tack vare dess format, balans och hårda gummi för att spränga bollen
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Adidas Adipower 3.1 2022

Dominera anfallsspelet med Adipower 3.1 padel racket från den mest avancerade Adidas Padel 2022 -serien. Teknikerna och materialen som har använts ger stor kraft eftersom den presenterar ett diamantformat med hög balans samt högdensitets eva-gummi för en hårdare beröring.

Strukturen är mycket motståndskraftig, eftersom kol har använts samt dubbel exoskelettteknologi för att uppnå större styrka och styvhet. För att inte tappa överdriven kontroll, innehåller den en grov yta utöver sweet pot-systemet för att öka sweet spot. Det blir också den nya padel racket av Seba Nerone.

Adidas Adipower 3.1 från Seba Nerone, funktioner

  • Oversize diamantform och hög balans av adidas Adipower 3.1
  • Eva mjuk högminneskärna, ett skum med hög densitet för en hårdare beröring.
  • Helt kolfiber med ett aluminiserat lager som förstärker ytorna.
  • Ge dina skott mer snurr tack vare Spin padel rackete-tekniken.
  • Mer solid struktur med Dual eXoskeleton-ribbor som förstärker omkretsen.
  • Smart hålborrmönster för att erbjuda en bra sweet spot.
  • Få ut det mesta av dina attackträffar med den exklusiva kraftpräglade designen.
  • Ingår i den avancerade serien av Adidas Padel 2022.

Vem är det till? För de mest erfarna som letar efter ett kraftfullt och hårt racket, eftersom tack vare materialen och teknikerna som används i adipower 3.1 kan spelaren slå bollen hårdare.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare förstärkningarna den innehåller är det en extremt stark modell. Dessutom är dess nya bild i blå toner och fluorgula detaljer mycket prålig och innehåller Seba Nerone-signaturen.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Padel. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel. För den här säsongen presenterar den en komplett kollektion av Padel rackets, skor för män och kvinnor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av professionella spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter