Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Metalbone Youth 3.1
  • Adidas Metalbone Youth 3.1
  • Adidas Metalbone Youth 3.1

Adidas Metalbone Youth 3.1

PVP: 1 261,55 kr
1 151,86 kr
-9% Adidas Padel
padel racket de padel Adidas Metalbone Youth 3.1 | Stora sensationer på banan för de små med detta Adidas padel racket för barn, anpassningen av Ale Galán padel racket med reducerad vikt och dimensioner
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket för pojke Adidas Metalbone Youth 3.1

Få Adidas Padel 2022-nyheterna i vår webbutik, med modeller för alla typer av spelare. Upptäck Metalbone Youth 3.1 röda padel racketöverdrag, en kopia av det nya Ale Galán-racket men med en lätt vikt och ett grepp anpassat för barns händer.

På banan erbjuder den den bästa prestandan både i anfall och försvar eftersom den har en överdimensionerad diamantform och en mer fokuserad balans. För sin tillverkning har glasfiber och mjukt EVA-gummi använts för en mjukare touch. Dessutom har hela omkretsen förstärkts med Octagonal Structure-teknologin.

Adidas Metalbone 3.1 för pojke, egenskaper

  • Adidas Metalbone Youth 3.1 har designats med reducerad vikt, mellan 330 - 345 gram.
  • Handtag och egenskaper anpassade till barns hand.
  • Oversize diamantformat och medium balans för en bättre balans mellan kraft och kontroll.
  • Mycket bra förnimmelser när man slår med det mjuka eva-skummet.
  • Glasfiberkonstruktion för att förbättra dess spelbarhet.
  • Octagonal Structure-teknik som ger den överlägsen prestanda.
  • Mångsidig padel racket som gynnar de smås utveckling.
  • En av de bästa junior Adidas 2022 Padel racketsna.

Vem är det till? Riktar sig till barn mellan 7 och 14 år som ska börja spela eller gör det regelbundet, eftersom Metalbone för barn är ett lätt och välbalanserat padel racket som hjälper dem att kontrollera bollen.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det inte bara erbjuder den bästa prestandan för barn, utan också den bästa designen. Den här säsongen presenterar den samma estetik som Ale Galáns padel racket, med en spektakulär kombination av svarta och röda detaljer.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Padel. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel. För den här säsongen presenterar den en komplett kollektion av Padel rackets, skor för män och kvinnor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av professionella spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 330-350gr. Profil: 38 mm Spelare: Unge År: 2022
Våra bästa produkter