Padelväska Nox Pro Series camel 2023
  • Padelväska Nox Pro Series camel 2023
  • Padelväska Nox Pro Series camel 2023

Padelväska Nox Pro Series camel 2023

PVP: 767,90 kr
679,59 kr
-12% Nox
Padelväska Medelstor Nox Pro Series camel 2023 | Lämna ingenting hemma med den kamelbruna Pro Series padelracketväskan, en väska utvecklad av Nox med kvalitetsmaterial och termofunktion

Padelväska Nox Pro Series camel 2023

Du har redan tillgängliga de nya kollektionerna av padelpadelrack från märkena som bärs av de bästa padelspelarna. Upptäck den nya kollektionen av märket Nox där du kan hitta Pro Series 2023-väskan i kamelfärg, en funktionell padelracketväska som gör att du kan bära din utrustning organiserad.

Denna modell har fack för upp till två racket, som skyddas mot värme tack vare värmefacket. Den innehåller också en ficka för skor som har ventilation, och andra sidfickor för att förvara tillbehör för snabb åtkomst där du kan förvara din mobiltelefon eller nycklar.

Padelväska Nox Pro Series 2023 i kamelfärg, egenskaper

  • Pro Series 2023-väskan är en medelstor.
  • Den har avtagbara remmar att använda som ryggsäck.
  • Möjlighet att förvara upp till två racket i termofickor.
  • Rymligt huvudfack för att förvara dina sportkläder och andra tillbehör.
  • Väska för att förvara smutsiga kläder efter träning.
  • Separat ventilerat fack för skor.
  • Katalog över ryggsäckar för att spela padel Nox 2023.

Vem är det till? Den är idealisk för alla de människor som behöver transportera kläder och andra tillbehör till träningen, så de letar efter en medelstor ryggsäck som är rymlig och har flera fack för att bära allt på ett organiserat sätt.

Varför kommer du att gilla det? För det är en racketväska designad i en väldigt cool färg som har termiskt skydd för upp till två racket och i vilken du kan förvara all din utrustning så att du inte missar något på dina träningspass eller matcher. Du kan också bära den som väska eller som ryggsäck.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Vänta inte längre och få produkterna som används av de stora mästarna med Nox Padel och dess nya kollektion. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av WPT-spelarna som samarbetar med varumärket.

Så du kan välja mellan padelracket, kit, padelväskor och kvalitetstillbehör och till de bästa priserna för att möta dina turneringar framgångsrikt. Hitta det du letar efter och njut av oslagbara upplevelser med nox.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter