Ryggsäck Nox Pro Series camel 2023
  • Ryggsäck Nox Pro Series camel 2023
  • Ryggsäck Nox Pro Series camel 2023

Ryggsäck Nox Pro Series camel 2023

PVP: 603,35 kr
515,04 kr
-15% Nox
Padel ryggsäck Nox Pro Series kamel | Missa inte Nox Pro Series padel bag i kamelfärg, gjord av högkvalitativa material med olika fickor för att lagra ditt material.

Padel ryggsäck Nox Pro Series camel 2023

Missa inte den nya ryggsäcken från företaget Nox, som ingår i kollektionen av väskor för denna 2023 av det välkända varumärket. Hitta i vår webbutik Pro Series 2023 i kamelfärg, en modell som säkert kommer väl till pass för att bära din paddelutrustning när du ska träna.

Den presenterar olika oberoende utrymmen för att bättre kunna fördela din utrustning och att du enkelt kan komma åt allt du behöver. Den har flera fack med blixtlås som är designade för olika funktioner. Den har också en speciellt designad för skor.

Ryggsäck Nox Pro Series 2023 Camel Features

  • Pro Series 2023 kamelryggsäck har designats med ergonomiska textilier för att förbättra greppet.
  • Vadderat huvudfack för att skydda din racket.
  • Andra huvudfack med plats för ytterligare ett racket eller dina sportkläder.
  • Sidonät som anpassar sig för att bära en flaska eller en burk med padelbollar.
  • Vadderade, justerbara remmar för komfort och anpassad passform.
  • Skoficka med bättre luftcirkulation så de är ventilerade.
  • Katalog över ryggsäckar för padel Nox 2023.

Vem är det till? Perfekt för de personer som vill bära sin padelracket och något annat och inte behöver bära en större och tyngre ryggsäck eller en padelväska. Denna modell är lätt att transportera tack vare dess dimensioner och hjälper dig att ta med allt organiserat till dina matcher och träningspass.

Varför kommer du att gilla det? För det är en väska gjord av högkvalitativa material och som är designad för att padelspelare ska kunna bära allt sitt välorganiserade material och ha enkel tillgång till det. Dessutom kan du även hitta denna ryggsäcksmodell i svart och blått, så du kan välja den du gillar bäst.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Vänta inte längre och få produkterna som används av de stora mästarna med Nox Padel och dess nya kollektion. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av WPT-spelarna som samarbetar med varumärket.

Så du kan välja mellan padelracket, kit, padelväskor och kvalitetstillbehör och till de bästa priserna för att möta dina turneringar framgångsrikt. Hitta det du letar efter och njut av oslagbara upplevelser med nox.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter