Padelväska Nox Pro Series marinblå 2023
  • Padelväska Nox Pro Series marinblå 2023
  • Padelväska Nox Pro Series marinblå 2023

Padelväska Nox Pro Series marinblå 2023

PVP: 767,90 kr
679,59 kr
-12% Nox
Nox Pro Series marinblå medium padelväska 2023 |

Nox Pro Series marinblå padelracketväska 2023

Upptäck den nya kollektionen av padelpadelrack och ryggsäckar från märket Nox för denna 2023. Du kommer att kunna hitta väskor av bästa kvalitet i olika format så att du kan välja den som passar dig bäst. Köp den nya Pro Series marinblå 2023 padelracketväska, perfekt för dig som letar efter en kompakt och rymlig väska.

När det gäller utrymmet har den kapacitet för två padelracket och är fördelad i flera fack med olika egenskaper. Facken för att förvara racket har termisk teknik för att skydda racket från värme, utrymmet för skorna har tyg som underlättar ventilationen.

Padelväska Nox Pro Series 2023 i marinblått, egenskaper

  • Pro Series 2023 har designats i en stor storlek.
  • Nox TermoTech-teknik som skyddar dina racket från värme.
  • Öppningsbar skoficka för enkel åtkomst.
  • Inkluderar en separat påse så att du kan förvara smutsiga kläder.
  • Den har en sidficka med en organisatör för dina tillbehör.
  • Möjlighet att förvara två padelracket.
  • Nox 2023 padelracketkatalog.

Vem är det till? Den är idealisk för spelare som letar efter en väska för att enkelt transportera sina racket, sportkläder och accessoarer utan att ta slut på utrymme, eftersom du fortfarande kommer att ha utrymme att bära vatten eller burkar med bollar. Du har även ett fack där du enkelt kommer åt din mobil eller nycklar.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla det eftersom det är en mycket funktionell modell som kommer att vara bra för att gå på träningspass eller matcher med all din utrustning i en kompakt väska. Du kan också använda denna padelväska som en väska eller som en ryggsäck tack vare dess handtag och dess remmar för att hänga den på ryggen.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Vänta inte längre och få produkterna som används av de stora mästarna med Nox Padel och dess nya kollektion. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av WPT-spelarna som samarbetar med varumärket.

Så du kan välja mellan padelracket, kit, padelväskor och kvalitetstillbehör och till de bästa priserna för att möta dina turneringar framgångsrikt. Hitta det du letar efter och njut av oslagbara upplevelser med nox.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter