Ryggsäck Nox Pro Series svart 2023
  • Ryggsäck Nox Pro Series svart 2023
  • Ryggsäck Nox Pro Series svart 2023

Ryggsäck Nox Pro Series svart 2023

PVP: 603,35 kr
515,04 kr
-15% Nox
Ryggsäck Nox Pro Series Svart 2023 med fack | Ta din paddelutrustning med den svarta Nox Pro Series-ryggsäcken, tack vare dess olika fack kan du förvara dina sportkläder, skor och padelracket.

Ryggsäck padel Nox Pro Series svart 2023

Hitta din idealiska ryggsäck eller padelväska som passar dina behov i den nya kollektionen av väskor från företaget Nox, du kan välja mellan olika format och storlekar som redan finns tillgängliga i vår webbutik. Upptäck Pro Series 2023-ryggsäcken i svart, ett bra alternativ att ta med till dina matcher.

Den presenterar en design med material av högsta kvalitet som kombinerar funktionalitet och stil. Den har två huvudfack, en sidficka för skor, ytterligare en framficka för att förvara små föremål som din mobiltelefon, nycklar eller plånbok och inkluderar även en meshficka där du kan bära din vattenflaska.

Ryggsäck Nox Pro Series 2023 Black Features

  • Den svarta Pro Series 2023-ryggsäcken har designats med vadderade skydd på ryggen.
  • Två huvudfack, ett av dem vadderat för att skydda din racket.
  • Framficka för att hålla små föremål som mobiltelefoner nära till hands.
  • Meshfickor för att bära ditt vatten eller en burk bollar.
  • Separat och ventilerat fack för skor.
  • Utrymme för att bära upp till två racket och dina sportkläder eller tillbehör.
  • Katalog över ryggsäckar för padel Nox 2023.

Vem är det till? Perfekt för de personer som har en aktiv livsstil och inte har med sig en stor mängd saker till träningen men som vill ha en kompakt ryggsäck där de kan bära sitt organiserade material. Dessutom kan du i dess vadderade ficka även bära din dator om du behöver det.

Varför kommer du att gilla det? För det är en ryggsäck med en rymlig och välorganiserad design som har tillräckligt med utrymme för att bära allt du behöver, från din dator till all din paddelutrustning, skor, padelracket, sportkläder och en del tillbehör. Den finns även i andra färger.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Vänta inte längre och få produkterna som används av de stora mästarna med Nox Padel och dess nya kollektion. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av WPT-spelarna som samarbetar med varumärket.

Så du kan välja mellan padelracket, kit, padelväskor och kvalitetstillbehör och till de bästa priserna för att möta dina turneringar framgångsrikt. Hitta det du letar efter och njut av oslagbara upplevelser med nox.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter