Ryggsäck Nox Pro Series marinblå 2023
  • Ryggsäck Nox Pro Series marinblå 2023
  • Ryggsäck Nox Pro Series marinblå 2023

Ryggsäck Nox Pro Series marinblå 2023

PVP: 603,35 kr
515,04 kr
-15% Nox
Ryggsäck Nox Pro Series mörkblå | Gå på dina matcher med allt ditt material tack vare Nox Pro Series padelryggsäck i blått, en kompakt väska för att förvara ett racket, lite kläder och skor

Ryggsäck padel Nox Pro Series marinblå 2023

Få de senaste kollektionerna av de mest kända varumärkena inom padelvärlden i vår padelbutik online. Upptäck den nya Pro Series 2023-ryggsäcken i marinblått från märket Nox, som har en mycket vacker och modern design som gör att du kan förvara alla dina tillhörigheter på ett organiserat sätt.

Den har en vadderad ficka där du kan förvara din padelracket för att skydda den medan du tar med den till din klubb eller till matcher. Dessutom har en ficka med ventilation införlivats i den nedre delen som du kan förvara dina padelskor i och den har även en framficka för tillbehör, nycklar eller mobil.

Ryggsäck Pro Series 2023 Navy funktioner

  • Pro Series 2023-ryggsäcken har designats med ett stort antal fickor.
  • Huvudfack för att förvara din padelracket, kläder eller tillbehör.
  • Sidonät för att förvara en vattenflaska eller en burk bollar.
  • Nedre ficka med ventilation för att förvara skor.
  • Separat vadderat fack för förvaring av padelracket.
  • Marinblå design med grå detaljer.
  • Katalog över ryggsäckar för att spela padel Nox 2023.

Vem är det till? Till alla idrottare som letar efter en väska som inte är stor som de kan transportera all sin utrustning med till träning eller tävling på ett bekvämt och överskådligt sätt. Den har också en nätficka för att alltid ha din vattenflaska till hands.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för dess design och de olika fack den har så att du kan förvara dina sportkläder, accessoarer och ditt racket, utan också för dess komfort och för att du kan kombinera den med alla dina kläder eftersom den är marinblå och kommer att se bra ut med alla andra färger.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Vänta inte längre och få produkterna som används av de stora mästarna med Nox Padel och dess nya kollektion. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av WPT-spelarna som samarbetar med varumärket.

Så du kan välja mellan padelracket, kit, padelväskor och kvalitetstillbehör och till de bästa priserna för att möta dina turneringar framgångsrikt. Hitta det du letar efter och njut av oslagbara upplevelser med nox.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter