Head Speed Pro
 • Head Speed Pro
 • Head Speed Pro

Head Speed Pro

PVP: 3 510,40 kr
3 159,36 kr
-11% Head Padel
padelracket de padel Head Speed Pro | Prestera på din bästa nivå med detta högpresterande Head racket, en modell som kännetecknas av sin balans och konstruktion med grafen och kol
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det fredag, 19 Juli, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Head Speed Pro 2023

Skaffa den nya Head Padel 2023-kollektionen i vår onlinepadelbutik med modeller för alla nivåer och spelstilar. Köp det nya Speed Pro padelracket i grå toner, en modell tillverkad runt 370 gram och med en kombination av kol och glasfiber som ger den större motstånd och beröring.

På banan är den väldigt balanserad då den har en överdimensionerad design med medelbalans, så den presterar väldigt bra i anfall och försvar. Inuti den innehåller kraftskumgummi, som genererar en hårdare beröring men utan att förlora känslan av att slå. Slutligen kombinerar den Auxetic-konstruktionen och smart brohjärta för överlägsen prestanda.

Head Speed Pro 2023 Funktioner:

 • Kraftskumgummi för en torrare touch av nya Head Speed Pro.
 • Mångsidig racket tack vare sin överdimensionerade form och medelbalans.
 • Förbättra din spelprestanda tack vare Auxetic-teknik.
 • Större soliditet med användning av kol.
 • Ger en bred sweet spot tack vare det optimerade sweet spot-systemet.
 • Nytt smart brohjärta för att eliminera vibrationer och vridning.
 • Transparent plåt på ramen för att undvika friktion.
 • Finns i den nya kollektionen av Head 2023-racket.

Vem är det till? Fokuserad på erfarna idrottare med en mångsidig spelstil, eftersom nya Speed Pro snabbt anpassar sig till alla spelstilar tack vare sin droppform och välfokuserade balans.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare kombinationen av material uppnås en mycket solid och motståndskraftig struktur som förbättrar prestandan. Den presenterar också en mycket noggrann design i gråtoner, så att du kommer att ha i dina händer en elegant design som kommer att fånga uppmärksamheten hos alla dina kollegor.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation på World Padel Tour tack vare spelare som Arturo Coelho eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel. Du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter