Ny Head Extreme 2024-kollektion, lyft ditt spel med extrem kraft

Dominera banan med den ojämförliga kraften hos Head och upptäck en ny nivå med det nya Extreme-sortimentet från Head, det perfekta valet för de spelare som vill dominera banan med oöverträffad kraft

Padelvärlden är i ständig utveckling. Det är därför Head har beslutat att ta ett steg framåt med lanseringen av sin nya padelrackkolektion för 2024 säsongen med den nya Extreme-serien, inriktad på att ge extrem kraft till de mest ambitiösa spelarna.

I den här artikeln kommer vi att utforska denna spännande kollektion som lovar att ta ditt spel till nya höjder, med extrem kraft som din främsta allierade.

Ny Extreme kollektion från Head 2024

Extreme-serien från Head Padel 2024 är synonymt med ren kraft. Dessa racketar är designade för de spelare som vill slå bollen med kraft, hastighet och precision, och söker den extra fördelen att dominera banan som världens bästa.

Det kända österrikiska märket har lagt till marknadens senaste tekniska innovationer för att maximera prestandan för denna nya serie som siktar på att vara en revolution inom sporten.

Ny Head Extreme kollektion 2024
Ny Head Extreme kollektion 2024

Kombinationen av högkvalitativa material tillsammans med nya designer erbjuder en perfekt balans mellan kraft, hanterbarhet och kontroll som gör den till en ohejdbar kollektion.

Head Extreme Pro 2024

Head Extreme Pro 2024
ERBJUDANDE: 279,95 €
REK PRIS: 320,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Kraft
  • Vikt: 360-375

Head Extreme Pro 2024

Vi börjar med en av årets mest förväntade modeller, det nya racket från världsrankade nummer 1, Arturo Coello. Ett förstklassigt kraft-racket. Dess nya form, med Auxetic teknologi, erbjuder överlägsen kraft och en exceptionell slagkänsla, och den har även en ny mjuk kork i handtagets bas som ger en mjukare känsla och minskar vibrationer.

Kombinationen av hybridmaterial i bladet, en blandning av kolfiber och glasfiber med Head gummi, erbjuder den perfekta kombinationen av kraft och precision. Den inkluderar också den nya Spin-teknologin som multiplicerar bollens effekt vid varje slag. Utan tvekan en av säsongens bästa modeller.

Nya serien Head Extreme Pro 2024
Nya serien Head Extreme Pro 2024

Head Extreme Motion 2024

Head Extreme Motion 2024
ERBJUDANDE: 239,95 €
REK. PRIS: 260,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Kraft
  • Vikt: 350-360

Head Extreme Motion 2024

Det nya padelrack från Paula Josemaría, världens nummer 1, kommer med en modell som praktiskt erbjuder hanterbarhet och kraft som sin huvudprioritet.

Med sin diamantform tillsammans med tekniken Auxetic, och kärnan i POWER FOAM gummi, möjliggör kombinationen av glasfiber och kolfiber på ytan en exceptionell bollutgång. Dess lätthet är en fördel, eftersom det möjliggör mycket lätt hantering som hjälper till att ge snabbhet på banan.

Head Extreme One 2024

Head Extreme One 2024
ERBJUDANDE: 279,95 €
Rekommenderat pris: 380,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Kraft
  • Vikt: 345

Head Extreme One 2024

Extreme One är en padel racket med ett enda hål, en innovativ design som skiljer sig helt från resten på marknaden. Syftet med denna nya design är att erbjuda en alternativ modell som förändrar den traditionella konstruktionen av racketar genom att presentera en längre hållbarhet på ytan tack vare dess fastare konstruktion som samtidigt använder färre kol lager.

För att kompensera för bristen på aerodynamik på grund av dess ovanliga borrhål, väger racketen cirka 345 gram, vilket gör den mycket lätt och ger enkel kontroll. Dess distinkta struktur över hela ytan gör det möjligt för oss att ge bra effekt på våra slag.

Nya Head Extreme Motion 2024
Nya Head Extreme Motion 2024

Head EVO Extreme 2024

Head EVO Extreme 2024
ERBJUDANDE: 80,95 €
Rekommenderat pris: 90,00 €

  • Form: Tår
  • Spel: Allround
  • Vikt: 355-365

Head EVO Extreme 2024

Den nya Head Extreme EVO är en modell som erbjuder utmärkt spelbarhet eftersom den har en konstruktion med flexibla material. Tack vare kombinationen av dess Soft Gum-kärna med konstruktionen av dess ytor med glasfiber, kommer du att känna färre vibrationer vid slaget, samt en fantastisk bollutgång.

Det är en mycket välbalanserad modell som erbjuder en perfekt balans mellan komfort, kontroll och precision, byggd med moderna material, vilket gör den till en av de bästa racketarna för spelare som vill börja eller förbättra sin teknik.

Head Extreme Elite 2024

Head Extreme Elite 2024
ERBJUDANDE: 197,95 €
Rekommenderat pris: 220,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Kraft
  • Vikt: 360-375

Head Extreme Elite 2024

Sist men inte minst har vi Head Extreme Elite, en racket som kombinerar kraft och teknologi från Extreme-serien med den nödvändiga balansen för medelnivåspelare som vill förbättra sin teknik och ta den till nästa nivå.

Tack vare Auxetic-teknologin och glasfiberytorna har den en mycket bekväm känsla och en exceptionell bollutgång, och med sina släta ytor erbjuder den på ett mångsidigt sätt kombinationen av kraft från Extreme Pro och manövrerbarheten från Extreme Motion, vilket gör den till en mycket mångsidig modell för att maximera din potential på banan.

Nya modeller Head Extreme 2024
Nya modeller Head Extreme 2024

Om du är redo att uppleva extrem kraft och ta ditt spel till nya höjder är dessa racketar din perfekta partner på banan. Dominera banan med Heads oslagbara kraft och upptäck en ny nivå av padel prestanda.