Nieuwe Head Speed ​​​​2023 padelrackets, totale vernieuwing

Haal je beste spel naar boven met de collectie Speed ​​padel rackets ontwikkeld door Head, zeer uitgebalanceerde modellen die zich aanpassen aan de meest geavanceerde spelers

Vi presenterar den nya serien av Speed Head padelracket , som består av högpresterande racket anpassade efter varje spelares behov. Den nya Speed serien ersätter de gamla Alpha-modellerna så att de blir HEADs mest mångsidiga racket, vilket ger spelaren lika delar kontroll och kraft, samt stor manövrerbarhet för ett snabbare spel.

Idag ska vi se alla detaljer om högpresterande modeller: Speed Pro X, Speed Pro, Speed Motion och Speed Elite. Förutom ytterligare en initieringsmodell som Speed Evo.

Head Speed Pro X
Head Speed Pro X

Analys och åsikter om Head 2023 padel racket

Alla modeller delar egenskaper och prestanda: så de har designats i ett mittbalanserat droppformat för att uppnå den perfekta balansen mellan kraft och kontroll .

När det gäller tekniken så innehåller de Auxetic teknik som genererar en oslagbar känsla vid slag, Power Foam gummikärna för att uppnå extra kraft samt en ny mjukare cap som förbättrar komforten.

Head Speed Motion 2023

Head Speed Motion 2023

ERBJUDANDE: 2420 kr
RRP
: 2690 kr

  • Form: Tårdroppar
  • Spel: Multipurpose
  • Vikt: 355-365

Head Speed Motion 2023

Speed serien leds av Ari Sánchez , nummer ett i WPT rankingen för dam och som kommer att tävla med den nya Head Speed Motion.

Det är den lättaste racket i Speed 2023 serien , cirka 360 gram och den har tillverkats med en hybridyta, det vill säga den kombinerar kol med glasfiber.

Resultatet är en mer elastisk touch och är perfekt för både tjejer och pojkar som söker mångsidighet och hanterbarhet.

Head Speed Pro X 2023

Head Speed Pro X 2023

ERBJUDANDE: 3538 kr
RRP
: 3932 kr

  • Form: Tårdroppar
  • Spel: Multipurpose
  • Vikt: 365-375

Head Speed Pro X 2023

Vi fortsätter med toppmodellen av Head 2023 : Head Speed Pro X. Tja, den skiljer sig från de andra på grund av sin 12K kolsammansättning , så dess beröring är hårdare, vilket ger större kraft och kontroll i träffen.

Dess vikt är cirka 375 gram och den erbjuder överlägsen prestanda på banan.

Head Speed Pro 2023

Head Speed Pro 2023

ERBJUDANDE: 2979 kr
RRP
: 3311 kr

  • Form: Tårdroppar
  • Spel: Multipurpose
  • Vikt: 365-370

Head Speed Pro 2023

Det är Head Speed Pros tur, det är ersättningen för den mytomspunna Alpha Pro från tidigare år, samma form och samma egenskaper.

Perfekt för spelare på hög nivå som letar efter ett mångsidigt och snabbt racket eftersom dess vikt är runt 370 gram, den är lite lättare än Speed Pro X.

Det är dock inte så svårt eftersom träffytan består av glasfiber och kol .

Head Speed Elite 2023

Head Speed Elite 2023

ERBJUDANDE: 2048 kr
RRP
: 2276 kr

  • Form: Tårdroppar
  • Spel: Multipurpose
  • Vikt: 365-375

Head Speed Elite 2023

Vi fortsätter med Head Speed Elite, den bekvämaste modellen i Speed-serien eftersom den har tillverkats med glasfiber på ytan, ett mer elastiskt material som gör den mjukare än de andra modellerna .

Tack vare detta mjuka gummi erbjuder det en större bollutmatning , vilket offra lite kraft för det . Den är idealisk för spelare på medelhög nivå som vill ha mer komfort i spelet.

Head EVO Speed 2023

Nerbo WPT 2022

ERBJUDANDE: 837 kr
RRP: 931,50 kr

  • Form: Tårdroppar
  • Spel: Multipurpose
  • Vikt: 365-375

Head EVO Speed 2023

Och vi avslutar med instegsmodellen , Head Speed Evo . Det är en modell av den mest grundläggande serien, perfekt för att börja spela och lära sig tekniken .

Det ger idrottaren den kraft och kontroll de behöver samt stor komfort.

Om vi tittar på dess konstruktion kombinerar den innegra systemet i ramområdet för att uppnå en mer motståndskraftig struktur och glasfiber på ytan, vilket förbättrar dess spelbarhet. Skum har använts för kärnan, vilket genererar en mycket behaglig beröring, större bolleffekt och mycket sötma i beröringen.

För att avsluta på ett sammanfattande sätt är de 4 avancerade modellerna lämpliga för spelare på hög nivå som letar efter mångsidiga rackets , eftersom Speed Pro X är den tuffaste och med vilken extra kraft uppnås .

Speed Pro och Speed Motion är de mest hanterbara på grund av sin lägre vikt och Speed Elite den mjukaste på grund av sin glasfiberkonstruktion.

Välj den modell som bäst passar dina behov och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya Head 2023 Speed racket .