Omdesigna ditt spel med de nya padelracketarna från Head Radical 2024

Kontroll, kraft och känslan av påverkan i varje slag är säkrade med den nya kollektionen padelracketar från Head Radical.

Blatant-kollektionen, som ingår i Head 2024 padelracketar för den kommande säsongen, är utformad för avancerade spelare som vill införa sitt spel och vara mångsidiga på banan.

De iögonfallande Radical Pro, Radical Motion och Radical Elite lanseras, bestående av material i senaste generationen och en ny tårdroppformad mall som gör att varje spelare kan omdefiniera sin spelstil.

Ny kollektion av Head Radical 2024 padelracketar

Applicera fullständig kontroll på ditt spel med den nya tårdroppformade serien Head Radical

Med dessa nya Head Radical-modeller erbjuder det österrikiska märket användarna en stark känsla av kontroll vid varje slag, samt hanterbarhet för att främja dynamiken i rörelser under spelet.

Den innovativa Auxetic-teknologin utmärker sig, som ger spelarna överlägsen kraft, liksom teknologin för mjuk kork i handtaget, som ger mjukhet i långsammare bollar och minskar vibrationerna.

Head Radical Pro 2024

Head Radical Pro 2024
ERBJUDANDE: 239,36 €
RRP: 280,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Kontroll
  • Vikt: 360-375 gram

Head Radical Pro 2024

Denna modell är riktad till avancerade och professionella spelare som söker dominera tempot i varje poäng för att ta spelet till sin planhalva. Den är baserad på en tårdroppformad mall, men slagytan av 3K-karbon ger varje slag en hög kontrollnivå.

Den har en lätt vikt och medelbalans för att underlätta hanterbarheten i snabba åtgärder som försvar eller volleydueller, utan att ge avkall på en bra bollutgång tack vare den nämnda Auxetic-teknologin.

Trots sin lätthet erbjuder den en medelkänsla och dess kärna består av FOAM-gummi, vilket ger mjukhet vid utförande av korta slag, server och djupa volleys.

Head Radical Motion 2024

Head Radical Motion 2024
ERBJUDANDE: 214,18 €
ORDINARIE PRISET: 240,00 €

  • Form: Diamant
  • Spelstil: Kontroll
  • Vikt: 350-360 gram

Head Radical Motion 2024

Det här är den lättaste modellen i serien, med en vikt på nära 355 gram, vilket ger extrem hanterbarhet för spelare som vill göra snabba övergångar från bakkanten av banan till nätet.

Den har en diamantform och låg balans, samt en betydande sweetspot och en mjuk känsla. Dessutom bidrar den mjuka korken i greppens bas till komforten i varje slag genom att minimera vibrationer.

Head Radical Elite 2024

Head Radical Elite 2024
ERBJUDANDE: 179,95 €
Ord. pris: 200,00 €

  • Form: Diamant
  • Spelstil: Kontroll
  • Vikt: 360-370 gram

Head Radical Elite 2024

Den mest prisvärda modellen i serien är konfigurerad för spelare på mellannivå som söker ett balanserat racket för att kontrollera spelets tempo.

Dess yta är tillverkad av fiberglas, vilket ger en mjuk beröring och bra bollutgång för att utföra smasher och lobs med framgång. Den delar samma teknologier som Radical Pro och Radical Motion, med en attraktiv design som kombinerar kraften i rött med elegansen i mörka toner för att synas på 20×10-banan.

Släpp loss radikal stil på banan

Kombinera de nya Radical-bladens iögonfallande design med komforten och de nya funktionerna i Head 2024-kollektionen med padelskor, skapade för att ”flyga” på 20×10 som världens bästa spelare gör.