Pack Wilson Performance Padel 3 Rör
  • Pack Wilson Performance Padel 3 Rör

Pack Wilson Performance Padel 3 Rör

PVP: 197,46 kr
153,03 kr
-23% Wilson Padel
3 Rör Wilson Performance Padel | Undvik att ständigt byta bollar med det nya paketet med tre burkar av märket Wilson som du kan leka med länge

3 Rör Wilson Performance Padel padelbollar

Undvik att ständigt behöva köpa bollar med det nya paketet med tre burkar bollar från märket Wilson som nu finns i vår padelbutik online. Upptäck Performance Padel-modellen som ger en mycket snabb båt för otroliga upplevelser på banan.

I sin design har dura-weave filten använts, som inte bara ger hög hastighet utan också hjälper till att ge en längre varaktighet mot slitage. Tack vare det ekologiska locket kommer du dessutom att kunna minska överflödig plast.

Pack 3 burkar bollar Wilson Perfomance Padel, egenskaper

  • Den nya förpackningen med 3 burkar har 9 högkvalitativa bollar.
  • De ger en snabb båt för otroliga förnimmelser.
  • Ekologisk propp som hjälper till att undvika överflödigt plastavfall.
  • De har designats med duravävfilt som ger stor hållbarhet.
  • För designen har den gula färgen använts med loggan i svart och rött.
  • Wilson 2023 paddeltillbehörskatalog.

Vem är det till? Den är perfekt för de personer som spelar flera gånger så att de vill undvika att ständigt byta bollar, eftersom du i detta paket med tre burkar har totalt nio bollar att spela med.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det har använts mycket motståndskraftiga material för dess tillverkning, som hjälper till att undvika slitage för att undvika att behöva byta dem kontinuerligt.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features År: 2023
Våra bästa produkter