Wilson Pro Staff V2 Team Svart Röd
  • Wilson Pro Staff V2 Team Svart Röd
  • Wilson Pro Staff V2 Team Svart Röd

Wilson Pro Staff V2 Team Svart Röd

PVP: 1 897,81 kr
1 710,77 kr
-10% Wilson Padel
Wilson Pro Staff V2 Team Black Red padel racket | Höj din nivå med detta mellannivå Wilson-racket, en modell med en bred sweet spot och en mjuk touch som hjälper oss att fullända vår padelteknik
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Wilson Pro Staff V2 Team padel racket i svart och rött

Vi ställer till ditt förfogande den senaste Wilson Padel 2022-kollektionen så att du kan utrusta dig med produkter av högsta kvalitet. Upptäck Pro Staff V2 Team padel racket i svart och rött, en modell med vilken du kan kontrollera bollen med absolut precision eftersom dess form är rund och balansen ligger nära handen.

Varumärket har kombinerat kol i strukturen och glasfiber i planen, vilket genererar en mer elastisk touch. Den genererar även mycket bra sensationer med skumgummit inuti, så vi kommer att ha mycket bra absorption av vibrationer utan att tappa kraft vid slag. Den är också mycket hanterbar och snabb att anpassa.

Wilson Pro Staff V2 Team svart och rött, funktioner

  • Wilson Pro Staff V2 Team Black Red presterar mycket bra på banan.
  • Konstruktion med glasfiber på ytan vilket ger bra spelbarhet.
  • Mjuk gummikärna för att inte tappa känslor när du slår.
  • Struktur förstärkt med kol, vilket ökar dess motståndskraft.
  • Bred sweet spot som hjälper oss att korrigera off-center bollar.
  • Du kommer att kunna spela utan obehag eftersom beröringen är halvmjuk.
  • Det möjliggör snabb anpassning såväl som snabb progression.
  • Ingår i Wilson 2022-katalogen för mellanpadel racket.

Vem är det till? Idealisk för idrottare på medelhög nivå med en mer teknisk typ av spel, det vill säga som gillar att kontrollera bollen mer och därför söker ett kontrollpadel racket, med en bred sweet spot och som dessutom har en mjuk touch att spela utan besvär.

Varför kommer du att gilla det? På grund av användningen av mer flexibla material i konstruktionen är den väldigt lätt att leka med så du kommer snabbt att anpassa dig. Den presenterar också en väldigt cool design med kombinationen i svart med detaljer och en röd central logotyp.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har han förberett de bästa atleterna i världen och har även gjort sitt bidrag inom padeltennis, med Fernando Belasteguín som den största representanten på WPT-banorna.

Upptäck den kompletta katalogen av Padel rackets, skor, padelrack och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter