Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Wilson Ultra 2020
  • Wilson Ultra 2020
  • Wilson Ultra 2020

Wilson Ultra 2020

PVP: 2 413,40 kr
1 810,04 kr
-26% Wilson Padel
Avsluta med mer kraft med detta högkonkurrenskraftiga Wilson-racket, tillverkat av kol, skumgummi och grovhet för att kunna skriva ut mer effekt på skott.

Wilson Ultra svart och blått padel racket

Ta fram din mest aggressiva sida med den nya wilson- kollektionen. Upptäck Ultra padel racket, en högpresterande modell som kommer att få de svåraste att njuta, även om den inte försummar kontrollen med infinity edge-teknik, eftersom den vidgar sweet spot.

Angående dess konstruktion har 100% kol använts, vilket förstärker planen, vilket ger den mycket bra motstånd. Den har även skumgummi i kärnan för att absorbera vibrationer och ha en bra bolleffekt. Den har också strävhet i planen och ett slutet hjärta.

Wilson Ultra svart och blå, funktioner

  • Diamantformat med hög balans av wilson Ultra 2020.
  • Stor motståndskraft och hållbarhet med användning av kol i sin struktur.
  • Intern kraftskum kärna för större slagkraft utan förlust av komfort.
  • Opti grip kornig textur på ytan som hjälper oss att förbättra effekterna.
  • Ny knytnävedesign som förbättrar greppet.
  • Försumma inte kontrollen med Infinity Edge-teknik som vidgar sweet spot.
  • Håller hjärtdesignen stängd för att göra den mer hanterbar.
  • Finns i den mest avancerade serien av Wilson Padel 2020 racket.

Vem är det till? Oumbärlig för anfallande spelare, med en avancerad nivå och letar efter ett bra slag. Med ultra kommer du att kunna ta bollen till dig eller ta ut den med lätthet eftersom den har ett diamantformat och hög balans.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom företaget har använt sina bästa teknologier och material i sin konstruktion. Inte heller dess design går obemärkt förbi, väldigt klassisk men med en kombination av svart och blått som vi älskar.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi känner alla till kvaliteten på Wilson Sport med många års erfarenhet av sporten. Inom padeltennis har han också gjort sin insats och har just nu Fernando Belasteguín i sina led, historiens bästa spelare.

Upptäck det varierade sortimentet av padel racket, skor, padelväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter