Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Wilson Pro Staff Elite 2020
  • Wilson Pro Staff Elite 2020

Wilson Pro Staff Elite 2020

PVP: 2 412,85 kr
2 083,76 kr
-14% Wilson Padel
Paddelpadel rackettset wilson Pro Staff Elite | Njut av fantastisk spelbarhet med detta Wilson padel racket, den har en bred sweet spot för att kontrollera bollen och bra kraft att avsluta
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Wilson Pro Staff Elite 2020

Vi ställer till ditt förfogande den senaste Wilson Padel 2020-kollektionen. Upptäck Pro Staff Elite padel racket, en modell som du kan använda dina bästa skott med i attack och försvar. Och det är att den har en rund design och mer fokuserad balans.

Å andra sidan har den en motståndskraftig struktur eftersom glasfiber och kol har använts. Angående kärnan så har den kraftskumgummi, så vi kommer att ha väldigt bra absorption av vibrationer utan att tappa kraft vid slag. Det inkluderar också det nya skarpa hålsborrsystemet.

Wilson Pro Staff Elite svart och rött, funktioner

  • Wilson Pro Staff Elite 2020 beter sig mycket bra både i anfall och försvar.
  • Konstruktion med glasfiber och kol, vilket ökar dess motståndskraft.
  • Power foam-teknik i kärnan för bra slag.
  • Sublim knytnävedesign för ett bekvämare grepp.
  • Bred sweet spot som hjälper oss att korrigera off-center bollar.
  • Behaglig beröring och slag utan vibrationer.
  • Borrningssystem för skarpa hål för överlägsen prestanda.
  • Ingår i Wilsons padel racketkatalog 2020.

Vem är det till? Idealisk för idrottare på medelhög nivå, som tränar regelbundet och letar efter en mångsidig racket för att svara på alla rivaliserande bollar samt ta vinnande skott både i anfall och försvar.

Varför kommer du att gilla det? Förutom dess prestanda på banan drar dess design också mycket uppmärksamhet. Du kommer att njuta av en oklanderlig wilson-finish samt en väldigt cool estetik med kombinationen av svarta, W och röda detaljer.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi känner alla till kvaliteten på Wilson Sport med många års erfarenhet av sporten. Inom padeltennis har han också gjort sin insats och har just nu Fernando Belasteguín i sina led, historiens bästa spelare.

Upptäck det varierade sortimentet av Padel rackets, skor, padelväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Tacto Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter