Vibora Naya Xtreme fiber 2024
  • Vibora Naya Xtreme fiber 2024
  • Vibora Naya Xtreme fiber 2024

Vibora Naya Xtreme fiber 2024

PVP: 1 535,80 kr
1 535,26 kr
-1% Vibora
Vibora Naya Xtreme fiber A000445 | Utforska stil och teknik med Vibora Naya Xtreme Fiber 2024. Ett padelracket med banbrytande design för överlägsen spelbarhet och prestanda på banan
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vibora Naya Xtreme fiber padelracket

Med Vibora Naya Xtreme Fiber 2024 möts elegans med innovation i ett padelracket som inte bara står ut i design utan även i prestanda. Idealisk för den sofistikerade spelaren som inte kompromissar med kvalitet, erbjuder denna modell en exceptionell balans för att dominera padelbanan.

Vibora Naya Xtreme Fiber 2024 är synonymt med avancerad teknologi och stil. Dess iögonfallande fuchsiafärg och materialkvalitet gör detta padelracket till det perfekta valet för de som vill förbättra sitt spel med en touch av glamour. En kombination av glasfiberkonstruktion med mjuk EVA-gummi ger en racket som är snabb att anpassa sig till.

Egenskaper för Vibora Naya Xtreme Fiber 2024 Padelracket

  • Medelbalans och droppformat för ett racket med den bästa balansen mellan kraft och kontroll.
  • Glasfiberyta med grov textur för ökad precision.
  • Laminerat mjukt EVA-gummi för en mjuk känsla och snabb respons.
  • Jubileumsbryggedesign, optimerad för att förbättra racketens prestanda.
  • Idealisk för spelare som söker snabb anpassning och en elastisk touch.
  • Tillhör Vibora-racketsamlingen för 2024.

Vem är det för?

Vibora Naya Xtreme Fiber 2024 är tänkt för kvinnor med en medelhög till hög spelstandard. Dess mångsidiga och balanserade design underlättar ett dynamiskt och flexibelt spel, perfekt för de som vill glänsa både i kontroll och kraft.

Varför kommer du att gilla det?

Dess glänsande finish och intensiva rosa färg kommer inte bara att få dig att sticka ut visuellt, utan kombinerat med en högkvalitativ konstruktion kommer du att kunna njuta av ett racket som gör att du känner excellens i varje slag.

Upptäck mer om märket Vibora

Vibora har etablerat sig i padelvärlden som ett märke av prestige och kvalitet. Varje racket är resultatet av en noggrann design- och tillverkningsprocess som syftar till att ge spelarna en unik upplevelse på banan.

Att välja ett Vibora-racket är att välja ett arv av innovation och exklusiv design. Gå med i den exklusiva gruppen av spelare som vet att deras racket är så mycket mer än en accessoar: det är ett uttalande av avsikt i spelet.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter