Vibora Black Mamba Radical 12K 2024
  • Vibora Black Mamba Radical 12K 2024
  • Vibora Black Mamba Radical 12K 2024

Vibora Black Mamba Radical 12K 2024

PVP: 3 839,50 kr
3 838,96 kr
-1% Vibora
Vibora Black Mamba Radical 12K A000446 | Upptäck exklusiviteten och kraften i Vibora Black Mamba Radical 12K 2024. Känn kraften i varje slag och gör skillnad på padelracket!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 10 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vibora Black Mamba Radical 12K Padelracket

Vibora Black Mamba Radical 12K 2024 representerar ett monumentalt språng i padelvärlden. Dess avant-garde design, kombinerat med överlägsna tekniska egenskaper, garanterar att du inte bara fångar uppmärksamheten på banan, utan också dominerar spelet med kraft och precision. Detta padelracket är den perfekta kombinationen av tradition, innovation och hög prestanda.

Skapad för dem som vägrar kompromissa stil för prestanda, detta padelracket från Vibora lovar inte bara, utan levererar också vid varje slag, vilket gör varje match minnesvärd. Som avslutning har den en tårdiamantform med en något hög balans.

Egenskaper för padelracket Vibora Black Mamba Radical 12K 2024

  • Design med tårdiamantform, skapad för kraftfullare slag.
  • Konstruktion i kolfiber, förstärkt med 12k väv, lovar hållbarhet och lättvikt.
  • Kärna av laminerat EVA-gummi med medel-hög densitet för en torr och optimal känsla.
  • Blank och grov finish, designad för att förbättra effekten vid varje slag.
  • Förstärkt bryggaområde, minimerar vibrationer och maximerar komfort.
  • Ingår i padelracket kollektionen Vibora 2024.

Vem är det avsett för?

Detta padelracket är inte för vem som helst; det är specifikt utformat för avancerade spelare med en offensiv profil. För dem som vill överföra all sin kraft vid varje slag och söker ett verktyg som kompletterar deras intensitet på padelbanan.

Varför kommer du att gilla det?

För när du bär Vibora Black Mamba Radical, väljer du inte bara kvalitet, utan också exklusivitet och elegans. Dess kolfiberfinish och gula detaljer kommer att få dig att sticka ut, medan dess prestanda kommer att få dig att känna dig oslagbar på padelbanan.

Läs mer om märket Vibora

Från början har Vibora varit en pionjär inom padel, kombinerar tradition och innovation i varje design. Deras arv bygger på ett outtröttligt åtagande om kvalitet och en brinnande passion för sporten.

Med varje padelracket de lanserar på marknaden, förstärker Vibora sin position som ledare i branschen, samtidigt som de behåller en nära koppling till sin gemenskap av spelare, från proffs till entusiaster. Modellen Black Mamba Radical 12K 2024 är helt enkelt ytterligare ett vittnesbörd om deras excellens.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter