Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Vibora Mamba Amarillo 2020
  • Paletero Vibora Mamba Amarillo 2020
  • Paletero Vibora Mamba Amarillo 2020

padelväskor Vibora Mamba Amarillo 2020

PVP: 822,20 kr
575,38 kr
-31% Vibora
Bär allt du behöver inuti denna Vibora padelväskor, en stor padelväska, med en ergonomisk design och ett termofack för spadar

padelväskor Vibora Mamba Amarillo 2020

Vi har redan den nya kollektionen av Vibora- väskor tillgänglig. Skaffa Mamba padelväska i gult och svart 2020, en väska med stor kapacitet med stora fack som löser dina utrymmesproblem. Dessutom ger dess kvalitetsmaterial bra motstånd.

Du kan lägga dina kläder eller handdukar i huvudfacket och förvara dina skor i ett separat fack. Den har även 2 padelrack med kapacitet för flera racket, en av dem fodrad med termiskt material för att klara de mest extrema temperaturerna.

Gul Mamba padelväska, egenskaper

  • Vibora Mamba Amarillo 2020 är av stora dimensioner.
  • Två sidofack för racket, ett med termoteknik.
  • Huvudficka med dragkedja.
  • Ergonomisk design för en bra passform på ryggen och undvika obehag.
  • Möjlighet att bära den som ryggsäck tack vare dess vadderade och justerbara handtag.
  • Den har oberoende tillgång till förvaring av skor eller smutsiga kläder.
  • Den tillhör den nya katalogen av Vibora 2020 väskor för pojkar.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till spelare som brukar ta med sig mycket utrustning till sina matcher eller träningspass, eftersom mamba padel racketväskan är en av de största i samlingen.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin förstärkta struktur håller den ditt material skyddat från eventuella slag. Den innehåller också oklanderliga ytbehandlingar samt en gul och svart design som du kommer att älska, en kombination som aldrig gör dig besviken!

Ta reda på mer om varumärket VIBORA

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter