Vairo Across Pink Sand Finish 2023
  • Vairo Across Pink Sand Finish 2023
  • Vairo Across Pink Sand Finish 2023

Vairo Across Pink Sand Finish 2023

PVP: 877,60 kr
877,06 kr
-1% Vairo
Vairo Across Pink Sand Finish ACRSPINKSF23 | Dyk in i padelvärlden med Vairo Across Pink Sand Finish 2023. Designad för nybörjare, den garanterar kontroll och precision. Upplev skillnaden på padelbanan och ta kontroll över spelet!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 14 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vairo Across Pink Sand Finish 2023 padelracket

Presenterar padelracket Vairo Across Pink Sand Finish 2023, en juvel i padelvärlden särskilt designad för de som just börjar sin resa inom denna disciplin. Dess runda design tillför inte bara en estetisk touch, utan erbjuder också ett brett sweet spot och oslagbar kontroll, vilket underlättar inlärningen och garanterar precisa slag.

Denna racket sticker inte bara ut med sin levande rosa färg, den är också gjord av högkvalitativa material. Kombinationen av glasfiber och kol ger den lätthet, medan den låga balansen ger optimal hantering, vilket låter dig dominera padelbanan med elegans och precision.

Egenskaper för Vairo Across Pink Sand Finish 2023 padelracket

  • Tillverkad med glasfiber i röret och sidorna, vilket ger hållbarhet och lätthet.
  • Kärnan består av medel-mjukt EVA-gummi, vilket ger en balans mellan kontroll och kraft.
  • Ytor med sandigt finish för bättre bollgrepp.
  • Stort sweet spot för precisa och enkla slag.
  • Förstärkt med koltuber i hjärtat för ökad stabilitet.
  • Ingår i Vairo 2023 padelracketkollektion.

Vem är den avsedd för?

Denna racket är särskilt designad för de spelare som tar sina första steg i padelvärlden. Om du letar efter ett verktyg som ger dig självförtroende, kontroll och utmärkt prestanda från starten, är Vairo Across Pink Sand Finish 2023 ditt ideala val.

Varför kommer du att gilla den?

Det är det perfekta valet för den nya säsongen och är en av Vairos senaste modeller. Den utmärker sig inte bara genom sina prestanda, utan också genom sin innovativa design. Var i centrum av uppmärksamheten i varje spel och känn kraft och kontroll i varje slag!

Läs mer om Vairo-märket

Vairo är ett erkänt varumärke inom padel, med en historia präglad av innovation och engagemang för kvalitet. Från början har de fokuserat på att skapa racketar som inte bara möter förväntningarna utan överträffar dem och sätter nya standarder på marknaden.

Med ett outtröttligt engagemang för excellens har Vairo förändrat padellandskapet genom att erbjuda spelare högpresterande verktyg som återspeglar passionen och hängivenheten de lägger i varje match. Med Vairo blir varje spel en transformativ upplevelse.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter