Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Across Orange Sand Finish 2023
  • Vairo Across Orange Sand Finish 2023
  • Vairo Across Orange Sand Finish 2023

Vairo Across Orange Sand Finish 2023

PVP: 877,60 kr
877,06 kr
-1% Vairo
Vairo Across Orange Sand Finish ACRSORANGESF23 | Vairo Across Orange Sand Finish 2023 är det perfekta valet för nybörjare inom padel. Med en rund design och en utökad sweet spot garanterar den kontroll och kraft i varje slag. Ge ditt spel en vändning och känn förändringen med Vairo!
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Vairo Across Orange Sand Finish 2023

Vi introducerar Vairo Across Orange Sand Finish 2023, det optimala valet för dig som precis har börjat med padel. När du håller detta padelracket kommer du att märka dess design som är gjord för att passa dig, vilket underlättar varje rörelse och inlärning på padelbanan. Med sin runda form är det det perfekta verktyget för att förbättra dina färdigheter och dominera dina första matcher.

Utvecklad med särskilt fokus på nybörjare ger detta padelracket dig enastående kontroll och lätt manövrerbarhet tack vare dess låga balans och mjuk-medium känsla. Och inte bara det, dess vikt på cirka 360 gram ger den perfekta balansen mellan kraft och kontroll.

Funktioner för Vairo Across Orange Sand Finish 2023 padelracket

  • Tillverkad med ett glasfibrerör som ger elasticitet och flexibilitet.
  • Slåyta med sandfinish som säkerställer bättre grepp och precision i varje slag.
  • Avancerad teknologi som utökar sweet spot, vilket gör det lättare att göra precisa slag även för nybörjare.
  • Kärna av EVA-gummi med en mjuk känsla och medium-mjuk hårdhet.
  • Förstärkt med kolrör i sitt hjärta, vilket garanterar överlägsen stabilitet i varje slag.
  • Ingår i Vairo 2023 padelracket-kollektion.

Vem är den avsedd för?

Denna padelracket är särskilt designad för de spelare som precis har börjat med padel. Om du letar efter ett högkvalitativt verktyg som hjälper dig att komma in i denna spännande sport och utveckla dina färdigheter, är Vairo Across Orange Sand Finish 2023 det perfekta valet för dig.

Varför kommer du att gilla den?

Vairo Across Orange Sand Finish 2023 är inte bara en annan padelracket. Det är en av Vairos stjärnmodeller för denna nya säsong. Den utmärker sig inte bara för sina tekniska egenskaper, utan också för sin moderna och livliga design. Det är en perfekt kombination av form och funktion, särskilt för de som vill börja på rätt fot i padel.

Läs mer om Vairo märket

Vairo är ett märke med en rik tradition inom padel. Sedan starten har de fokuserat på att erbjuda högkvalitativa produkter som uppfyller behoven hos alla spelare, från nybörjare till proffs. Med ett outtröttligt engagemang för innovation har de revolutionerat hur vi ser och spelar padel.

Märket har blivit synonymt med excellens, känt för sitt engagemang för kvalitet och prestanda. Varje Vairo padelracket är resultatet av detaljerad forskning och en passion för sporten. När du väljer Vairo, väljer du ett märke som förstår dina behov och ger dig verktygen för att lyckas.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter