Vairo Across Yellow Sand Finish 2023
  • Vairo Across Yellow Sand Finish 2023
  • Vairo Across Yellow Sand Finish 2023

Vairo Across Yellow Sand Finish 2023

PVP: 877,60 kr
877,06 kr
-1% Vairo
Vairo Across Yellow Sand Finish ACRSYELLOWSF23 | Upptäck Vairo Across Yellow Sand Finish 2023, idealisk för nybörjare inom padel. Komfort, kontroll och design i en enda utrustning. Känn kraften och gör skillnad på padelbanan!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 10 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Vairo Across Yellow Sand Finish

Om du tar dina första steg i padelvärlden är Vairo Across Yellow Sand Finish 2023 din perfekta partner. Med en felfri design som sticker ut på padelbanan är denna modell en perfekt kombination av komfort och effektivitet, vilket gör att du kan bygga upp dina färdigheter med självförtroende.

Varje detalj i padeln har utformats för att underlätta din inlärning och säkerställa att varje slag är en trevlig upplevelse. Förutom sin lätthet erbjuder dess glasfiberkonstruktion en oöverträffad flexibilitet, vilket gör den till det perfekta verktyget för dem som börjar i den här passionerade sporten.

Egenskaper för padelracket Vairo Across Yellow Sand Finish 2023

  • Elastisk och flexibel konstruktion tack vare glasfiber.
  • Slagytan förbättras med Spot Zone-tekniken.
  • Sandfinish på ytan för bättre kontroll och effekt i varje slag.
  • Design med Dual Integrated Columns som integrerar kolfiberrör för överlägsen stabilitet.
  • Expandex PC16-nät under handtaget för ett mjukt och bekvämt grepp.
  • Ingår i Vairo 2023 padelracketsamlingen.

För vem är det här?

Det här racketet är idealiskt för dem som börjar i padelvärlden och söker en utrustning som erbjuder utmärkt valuta för pengarna. Dess design och egenskaper gör det perfekt för att lära sig och förbättra sig dag för dag på padelbanan.

Varför kommer du att gilla det?

Vairo Across Yellow Sand Finish 2023 är inte bara ett padelracket, det är en deklaration av avsikter. Det representerar den perfekta fusionen av teknik och design, vilket gör det till ett av de mest populära valen inom Vairos grundläggande sortiment för den här säsongen. Känn kraften och kontrollen i varje slag och bli den spelare du alltid velat vara.

Upptäck mer om varumärket Vairo

Vairo är ett varumärke med historia, från sina tidiga dagar har det varit synonymt med innovation och kvalitet inom padelvärlden. Med en tradition som sträcker sig över decennier har de tagit sporten till nya nivåer genom sin ständiga strävan efter perfektion och anpassning till spelarens behov.

Från tävlingsracketar till modeller för nybörjare har Vairo satt standarder för excellens inom branschen. Genom att satsa på forskning och utveckling har varumärket etablerat sig som en favorit bland entusiaster och professionella padelspelare över hela världen.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360 gr. Spelare: Kvinna Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter