Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Across Blue 2023
  • Vairo Across Blue 2023
  • Vairo Across Blue 2023

Vairo Across Blue 2023

PVP: 877,60 kr
877,06 kr
-1% Vairo
Vairo Across Blue ACRSBLUE23 | Upptäck Vairo Across Blue 2023, ett padelracket för nybörjare som kombinerar design och teknik. Känn kontrollen och förbättra ditt spel. Vänta inte längre och upplev Vairo-upplevelsen!
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vairo Across Blue padelracket

Dyk ner i den spännande padelvärlden med Vairo Across Blue 2023. Designad specifikt för dem som just börjar sin resa i denna sport, lovar detta padelracket lätthet i hantering, flexibilitet och enastående kontroll vid varje slag. Dess färger i blå toner och detaljer i svart och vitt erbjuder inte bara en tilltalande estetik utan återspeglar också Vairos kärna och kvalitetsengagemang.

Den medel-mjuka känslan och dess glasfiberkonstruktion garanterar ett mjukt spel, vilket låter nybörjare snabbt bekanta sig med padelbanan. Varje detalj av detta racket har noggrant övervägts för att underlätta en smidig och njutbar inlärning.

Egenskaper för Across Blue racket

  • Tillverkad av glasfiber, vilket garanterar lättvikt och flexibilitet.
  • EVA-gummi-kärna med medel-mjuk känsla för bekväma slag.
  • Teknik Spot Zone som maximerar slagytan och tillåter en mängd effekter på bollen.
  • Speed Shot-system för precisa slag tack vare en utvidgad sweet spot.
  • Under Grip Absorption i handtaget för ett mjukare och mer bekvämt grepp.
  • Ingår i Vairo 2023 padelracket kollektion.

För vem är den avsedd?

Detta racket är avsett för entusiaster som dyker ner i padelvärlden. Om du letar efter ett racket med högkvalitativa funktioner och enkel hantering för att lägga grunden till din teknik är Vairo Across Blue ditt perfekta val.

Varför kommer du att gilla den?

Vairo Across Blue är inte bara ett annat padelracket. Det är ett åtagande från Vairo för innovation och kvalitet. Dess design och inbyggda teknik gör den perfekt för säsongen, vilket garanterar att varje spel blir en unik upplevelse. Med det är varje slag en chans att lära sig och förbättra.

Lär dig mer om Vairo-märket

Vairo är ett varumärke som har satt sina spår i padelhistorien. Sedan starten har de visat ett starkt engagemang för innovation och excellens, vilket gjort dem till en referens på marknaden. Deras historia präglas av ständig teknikutveckling för att förbättra spelarnas prestanda.

Med närvaro på många turneringar och stödd av sportens proffs, står Vairo för kvalitet och förtroende. Varje produkt återspeglar den passion och hängivenhet med vilken de arbetar för att erbjuda det bästa till padelgemenskapen. När du väljer Vairo, väljer du en tradition av excellens.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter