Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Across Orange 2023
  • Vairo Across Orange 2023
  • Vairo Across Orange 2023

Vairo Across Orange 2023

PVP: 877,60 kr
877,06 kr
-1% Vairo
Vairo Across Orange ACRSORANGE23 | Upptäck Vairo Across Orange 2023, perfekt för att komma igång på padelbanan. Kontroll, design och kvalitet i dina händer. Vänta inte längre och upplev evolutionen!
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vairo Across Orange padelracket

Starta ditt äventyr på padelbanan med Vairo Across Orange 2023, ett perfekt val för de som söker en perfekt balans mellan kontroll och komfort. Tillverkad med material av hög kvalitet, låter denna padelracket dig lära dig och förbättra din teknik snabbt, vilket garanterar varje slag och ger oslagbar kontroll.

Upplev revolutionen av modern design kombinerad med funktionalitet. Med en iögonfallande kropp i orange och detaljer i svart och vitt, sticker denna padelracket inte bara ut i prestanda utan också i estetik. Skina på banan medan du blir en expert!

Egenskaper för Vairo Across Orange padelracket

  • Tillverkad med fiberglas i rörform och ytor, vilket ger hållbarhet och lätthet.
  • Med en kärna av EVA-gummi, erbjuder den en medium-mjuk känsla, perfekt för kontrollerade slag.
  • Teknikerna Spot Zone och Speed Shot för en utvidgad kontakt yta och en större sweet spot.
  • Handtag designat med inre nät som förbättrar greppkänslan.
  • Förstärkningar i struktur och hjärta för ökad stabilitet under spel.
  • Tillhör Vairo 2023 padelracketkollektion.

Vem är den riktad till?

Denna modell av padelracket är särskilt riktad till de spelare som tar sina första steg på padelbanan. Om du är någon som vill lära dig med ett högkvalitativt och högpresterande verktyg, är Vairo Across Orange 2023 det perfekta valet för dig.

Varför kommer du att gilla den?

Om du letar efter innovation, kvalitet och design, kommer Vairo Across Orange att bli din bundsförvant på banan. Som en av de nyaste modellerna från Vairo denna säsong representerar den essensen av en instegsnivå med alla nödvändiga funktioner för ett exceptionellt spel.

Lär dig mer om Vairo-märket

Från början har Vairo varit synonymt med innovation inom padelvärlden. Med en historia fylld med passion och engagemang har detta märke visat sig vara ledande inom skapandet av högkvalitativa produkter som uppfyller behoven hos alla spelare, från nybörjare till proffs.

Genom åren har Vairo konsoliderat sitt rykte tack vare sitt engagemang för forskning och utveckling, alltid strävande efter att erbjuda de bästa teknikerna och materialen för konstruktionen av sina padelracketer. Vänta inte längre och känn Vairos arv i varje slag!

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-370 gr. Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter