Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Across Yellow 2023
  • Vairo Across Yellow 2023
  • Vairo Across Yellow 2023

Vairo Across Yellow 2023

PVP: 877,60 kr
877,06 kr
-1% Vairo
Vairo Across Yellow ACRSYELLOW23 | Vairo Across Yellow 2023 är din perfekta partner för att börja med padel. Med en medium-mjuk känsla och iögonfallande design, ta steget och upplev skillnaden!
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vairo Across Yellow padelracket

Upptäck Vairo Across Yellow 2023, ett tekniskt mästerverk för dem som vill utforska den spännande världen av padel. Denna racket, perfekt balanserad med en slående estetik, framstår som din perfekta partner på padelbanan. Det är inte bara ett inlärningsverktyg utan också en förlängning av din arm som låter dig utföra exakta slag från första dagen.

Denna modell har designats noggrant för att erbjuda högpresterande för dem som tar sina första steg i sporten. Med sin EVA-kärna och sin glasfiberstruktur garanterar den en medium-mjuk känsla och ett kontrollerat spel som du kommer att älska i varje match.

Egenskaper för Across Yellow-racket

  • Rund form med glasfibrer som ger lättvikt och flexibilitet.
  • Kärna av EVA-gummi med medium-mjuk känsla för ett bekvämt spel.
  • Speed Shot och Spot Zone-teknik för en utökad sweetspot och förbättrad kontakt yta.
  • Dual Integrated Columns, ger stabilitet tack vare kolrören.
  • Grepp med Under Grip Absorption för en optimerad greppkänsla.
  • Tillhör Vairo 2023-racketkollektionen.

Vem är den avsedd för?

Vairo Across Yellow 2023 är det perfekta valet för dem som börjar sin resa inom padelvärlden. Om du letar efter en högpresterande racket, lätt att hantera och som troget följer dig i dina första slag, är detta din modell!

Varför kommer du att gilla den?

Vill du börja på rätt fot inom padel? Denna racket har inte bara en iögonfallande gul design utan är också en av Vairos mest innovativa modeller för denna säsong. Som en inledande modell kombinerar den teknologisk och designperfektion för att ge dig en oslagbar upplevelse på banan.

Läs mer om Vairo-märket

Vairo är ett varumärke som har varit synonymt med innovation och kvalitet sedan starten. Med en historia rotad i passionen för padel har de transformerat industrin med sina tekniska framsteg och djärva designer.

Varje racket som bär Vairos sigill är ett vittnesbörd om varumärkets outtröttliga engagemang för excellens. Oavsett om du precis börjar eller är en erfaren spelare, att lita på Vairo innebär att säkra en höjd spelupplevelse med varje slag.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter