Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Across Pink 2023
  • Vairo Across Pink 2023
  • Vairo Across Pink 2023

Vairo Across Pink 2023

PVP: 877,60 kr
877,06 kr
-1% Vairo
Vairo Across Pink ACRSPINK23 | Upptäck Vairo Across Pink 2023: det perfekta valet för att börja med padel. Stil, kvalitet och prestanda i ett oslagbart racket. Känn evolutionen i varje slag!
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vairo Across Pink padelracket 2023

Padelvärlden är i ständig utveckling, och om du letar efter att komma in i denna spännande sport är Vairo Across Pink 2023 ditt perfekta val. Noggrant utformad för dem som tar sina första steg på padelbanan, kombinerar detta racket estetik och funktionalitet med en rosa design som fångar blickar.

Med Vairos kvalitetsgaranti låter denna modell dig uppleva padels verkliga kärna. Det är inte bara ett effektivt verktyg för att lära sig, det är också en symbol för stil och passion för sporten. Dess runda kropp i glasfiber och dess idealvikt på 370 gram lovar en spelupplevelse utan like.

Funktioner för Vairo Across Pink 2023 racket

  • Tillverkad av glasfiber i röret och racketens sidor.
  • Kärnan är gjord av EVA-gummi för en medel-mjuk känsla.
  • Utökad yta för att underlätta spelet och integrerad Speed Shot-teknik.
  • Strukturell förstärkning för stabilitet och handtag med undergripnät.
  • Ingår i Vairo 2023 racketkollektion.

Vem är det för?

Detta racket är utformat för de spelare som tar sina första steg i padel. Om du är en entusiast som vill komma in i sporten med rätt fot och letar efter ett verktyg med utmärkta funktioner är Vairo Across Pink 2023 för dig.

Varför kommer du att gilla det?

Across Pink-modellen är inte bara ytterligare ett racket på marknaden, det är en reflektion av innovation och kvalitet som Vairo bringar för 2023-säsongen. Perfekt för nybörjare, det kommer inte bara att hjälpa dig förbättra ditt spel, du kommer också att vara i centrum för uppmärksamheten i varje match.

Läs mer om Vairo-märket

Med årtionden i branschen har Vairo etablerat ett arv baserat på kvalitet, innovation och passion för padel. Från början har märket åtagit sig att producera högpresterande utrustning som passar varje spelares behov.

Med närvaro i många mästerskap och stödd av världens bästa spelare fortsätter Vairo att driva gränserna för vad som är möjligt inom padelvärlden. Med varje modell de lanserar förstärker de sitt åtagande till excellens och kundnöjdhet.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter