Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Turbo Speed 2023
  • Vairo Turbo Speed 2023
  • Vairo Turbo Speed 2023

Vairo Turbo Speed 2023

PVP: 1 645,50 kr
1 644,96 kr
-1% Vairo
Vairo Turbo Speed TURSP23 | Upplev kraft och kontroll i varje match med Vairo Turbo Speed 2023. Perfekt för alla nivåer. Upptäck en ny standard inom padelvärlden och gör skillnad!
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Vairo Turbo Speed

Steg in på padelbanan med Vairo Turbo Speed 2023, ett racket som omdefinierar kraft och kontroll i varje slag. Oavsett om du är en nybörjare som är ivrig att starta på rätt fot eller en professionell som vill finslipa din teknik, erbjuder detta racket det du behöver för att dominera spelet.

Precisionen i dess design, kvaliteten på dess material och dess oslagbara anpassningsförmåga gör det till ett ovärderligt mästerverk för dem som vill utmärka sig i varje match. Upptäck en ny nivå av spel med Vairo Turbo Speed och sätt ditt märke i varje match.

Egenskaper för Vairo Turbo Speed 2023 racket

  • Kärna gjord av EVA-gummi för utmärkt vibrationsabsorption och oslagbar studs.
  • Rörformad ram kombinerad med 50% glasfiber och 50% kolfiber garanterar hållbarhet och kraft.
  • Ytor tillverkade av 3K-kolfiber, vilket ger stabilitet och styrka i varje slag.
  • Glansigt utförande med 3D-design på ytor, perfekt för att ge bollen komplexa effekter.
  • Tillhör Vairo 2023 racketkollektion.

Vem riktar den sig till?

Denna mångsidiga racket är perfekt för dem som börjar sin resa i padelvärlden, liksom för avancerade spelare som vill finslipa och förbättra sin teknik på banan.

Varför kommer du att gilla det?

Vairo Turbo Speed 2023 är inte bara ett racket till; det är en mellanklassmodell för den nya säsongen som lovar att revolutionera din upplevelse på banan. Inte bara på grund av dess design och material, utan på grund av Vairos engagemang för innovation och kvalitet i varje produkt.

Lär dig mer om Vairo-märket

Från början har Vairo etablerat sig som ett av de ledande märkena inom padelvärlden. Deras arv började med en tydlig vision: att erbjuda högkvalitativa produkter som uppfyller behoven hos varje spelare, från amatören till proffset.

Med års erfarenhet och engagemang har Vairo lyckats befästa sig på marknaden tack vare sitt engagemang för innovation och ständig förbättring. Varje racket är resultatet av omfattande forskning och en outsläcklig passion för padelsporten. Är du redo att gå med i Vairo-revolutionen?

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter