Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Turbo Comfort 2023
  • Vairo Turbo Comfort 2023
  • Vairo Turbo Comfort 2023

Vairo Turbo Comfort 2023

PVP: 1 645,50 kr
1 644,96 kr
-1% Vairo
Vairo Turbo Comfort TURCF23 | Upptäck Vairo Turbo Comfort 2023: kraft och kontroll i ett racket designat både för nybörjare och avancerade spelare. Höj ditt spel och känn den verkliga magin av padel!
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Vairo Turbo Comfort

Den nya Vairo Turbo Comfort 2023 är det perfekta valet för padelentusiaster som vill ta sitt spel till nästa nivå. Oavsett om du just har börjat spela padel eller är en erfaren spelare, erbjuder detta racket en unik kombination av kraft och kontroll som gör att du kan dominera varje poäng.

Med en hybridform och en balans som lutar mot huvudet garanterar denna modell kraftfulla slag utan att offra precision. Dessutom ger dess optimerade vikt en oslagbar känsla av komfort och manövrerbarhet i varje rörelse.

Egenskaper för Vairo Turbo Comfort 2023 racket

  • Kärna av högkvalitativ EVA-gummi med enastående vibrationsabsorptionsförmåga.
  • Rörformad ram bestående av 50% glasfiber och 50% kolfiber, vilket garanterar hållbarhet och optimal prestanda.
  • Ytor gjorda av 3K-kolfiber, ett starkt och lätt material.
  • Glansig finish på ytorna med 3D-design som möjliggör mer effektfulla och precisa slag.
  • Tillhör Vairo 2023 racketkollektion.

Vem riktar den sig till?

Vairo Turbo Comfort 2023 är det mångsidiga racketet som är idealiskt både för dem som börjar med sporten och för mer avancerade spelare som vill finslipa och förbättra sin teknik på padelbanan.

Varför kommer du att gilla det?

Det är en av juvelerna i Vairos nya säsong. Dess design och tekniska egenskaper gör den till det perfekta valet för dem som söker en kombination av kraft, kontroll och hållbarhet i ett och samma racket. Utmärk dig i varje match!

Lär dig mer om Vairo-märket

Vairo är ett märke med en lång historia inom padelvärlden. Från början har de visat ett obrutet engagemang för innovation och kvalitet, skapat racketar som uppfyller behoven hos alla typer av spelare.

Med varje kollektion bekräftar Vairo sin position som marknadsledare, kombinerar design, teknik och passion för att erbjuda produkter som förändrar hur vi spelar och njuter av padel.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter