Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Grapheno Speed 2023
  • Vairo Grapheno Speed 2023
  • Vairo Grapheno Speed 2023

Vairo Grapheno Speed 2023

PVP: 1 974,60 kr
1 974,06 kr
-1% Vairo
Vairo Grapheno Speed GRAPSP23 | Upplev precision och kontroll med Vairo Grapheno Speed 2023, designad för avancerade spelare. Förstärk ditt spel och gör skillnad på padelbanan!
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vairo Grapheno Speed padelracket

Är du en av dem som vill förbättra ditt spel på padelbanan? Då bör du lära känna Vairo Grapheno Speed 2023. Ett padelracket som inte bara imponerar med sin moderna och iögonfallande design, utan som också noggrant har utformats för avancerade spelare som fokuserar på kontrollerat spel och fläckfri försvar.

Med detta racket kommer varje försvar, varje slag och varje rörelse att vara ett exempel på precision. Oavsett hur komplex poängen är, kommer Vairo Grapheno Speed 2023 att ge dig det självförtroende och den skicklighet du behöver för att utmärka dig i varje match eller träning.

Egenskaper för Vairo Grapheno Speed 2023 padelracket

  • Rund form med låg balans för utmärkt kontroll och manövrerbarhet.
  • Ytor tillverkade av Carbon 3K Twill, vilket ger hållbarhet, lättvikt och flexibilitet.
  • 100% kolrörram, vilket ger styvhet, stabilitet och kraft i varje slag.
  • Kärna av EVA-gummi för optimal vibrationsreducering och bättre bollrespons.
  • Speed Shot-teknik för att utvidga sweet spot och förbättra styvheten.
  • Ingår i Vairo 2023 padelracket kollektion.

För vem är den avsedd?

Detta racket är idealiskt för avancerade padelspelare som föredrar kontrollmodeller. Om du är någon som njuter av att försvara även de mest komplexa poängen och vill ha ett verktyg som förstärker den skickligheten, då är Vairo Grapheno Speed 2023 för dig.

Varför kommer du att gilla den?

För att det är en av juvelerna i Vairos avancerade sortiment. Med sina fantastiska teknologier och banbrytande design kommer du inte bara att spela på högsta nivå, utan du kommer också att bli centrum för uppmärksamhet på padelbanan. Du kommer att känna verklig kraft och precision i dina händer!

Lär dig mer om Vairo-märket

Från början har Vairo varit ett märke som har förbundit sig till innovation och excellens inom padelvärlden. Genom åren har de utvecklat padelrack som inte bara uppfyller spelarnas förväntningar, utan överträffar dem.

Med en rik historia av framgångar och tekniska framsteg har Vairo etablerat sig som ett ledande märke inom sektorn, vilket garanterar högkvalitativa produkter som möter varje spelares behov, från amatör till proffs.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter