Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Grapheno Confort 2023
  • Vairo Grapheno Confort 2023
  • Vairo Grapheno Confort 2023

Vairo Grapheno Confort 2023

PVP: 1 974,60 kr
1 974,06 kr
-1% Vairo
Vairo Grapheno Confort GRAPCF23 | Upptäck Vairo Grapheno Confort 2023, det perfekta kontrollracketet för avancerade spelare. Höj ditt spel med toppmoderna teknik och överlägsen design. Känn kontrollen och gör skillnad på padelbanan!
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vairo Grapheno Confort padelracket

Den nya Vairo Grapheno Confort 2023 är mer än bara ett padelracket, det är en perfekt kombination av design, teknologi och effektivitet för dem som vill utmärka sig på padelbanan. Speciellt designad för att erbjuda exceptionell kontroll i spelet kommer detta racket att bli din perfekta partner för att glänsa i varje match.

Varje aspekt av detta racket har noggrant övervägts för att ge avancerade spelare ett precisionsverktyg i sina händer. Med en låg balans och en rund form garanterar det exakta, kraftfulla och framför allt kontrollerade slag, vilket gör att du kan dominera spelet från vilket hörn av padelbanan som helst.

Egenskaper hos Vairo Grapheno Confort 2023 racket

  • Ytor tillverkade av Carbono 18K Textreme, vilket ger styrka, hållbarhet och flexibilitet.
  • En rörformig ram bestående av 50% glasfiber och 50% kolfiber, vilket garanterar kraft och hållbarhet.
  • Kärna av EVA-gummi som garanterar exceptionell dämpning och minskar vibrationerna när du slår bollen.
  • Innehåller Dual Integrated Columns-teknik för att erbjuda extrem elasticitet.
  • Material i Carbon Composite integrerat för att förbättra prestanda på banan.
  • Tillhör Vairo 2023 racketkollektion.

Vem är det avsett för?

Detta racket är designat för avancerade padelspelare som prioriterar kontroll i sina slag. Om du är en spelare som söker precision och tycker om att försvara på padelbanan är Vairo Grapheno Confort 2023 för dig.

Varför kommer du att tycka om det?

För det är inte bara ett racket, det är ett ställningstagande. **Vairo Grapheno Confort 2023** är en avancerad modell full av banbrytande teknik som låter dig ha total kontroll över varje poäng i matchen. Vi utmanar dig att hitta ett racket som erbjuder dig så mycket till ett så konkurrenskraftigt pris!

Lär dig mer om Vairo varumärket

Vairo är ett etablerat märke inom padelvärlden med års erfarenhet av att tillverka högkvalitativa racketar. Sedan starten har de varit engagerade i innovation och excellence, skapar produkter som passar varje spelares behov, oavsett deras nivå.

Genom åren har Vairo visat sitt engagemang för sporten, stödjer spelare och organiserar evenemang. Deras passion och engagemang har gjort att märket erkänts internationellt, vilket gör det till en favorit bland padelentusiaster. När du väljer Vairo, väljer du kvalitet, tradition och innovation.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter