Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Dommo 5.1
  • Vairo Dommo 5.1

Vairo Dommo 5.1

PVP: 1 206,70 kr
986,75 kr
-19% Vairo
Vairo Dommo padel 5.1 | Bli en expertspelare med detta Vairo kontrollpadelracket, tillverkat av flexibla material för att främja korrekt anpassning och progression.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vairo Dommo 5.1 padelracket

Om du är en av dem som gillar att ha kontroll över bollen kommer du att älska det nya Dommo 5.1 padelracket i blå toner och vit logotyp, en modell med all kvalitet från Vairo 2022 som du nu kan få till bästa pris . Den kännetecknas av sin breda sweet spot, så den kommer att förlåta alla våra misstag.

För att göra detta presenterar den ett runt format med en balans nära näven, vilket avsevärt förbättrar kontrollen. Kol och glasfiber har använts för dess konstruktion, en kombination av mycket motståndskraftiga material som gynnar spelarens anpassning. För att avsluta kommer du att njuta av en mycket bekväm och vibrationsfri beröring med eva-gummit inuti.

Vairo Dommo 5.1 blå och vit, egenskaper

  • Vairo Dommo 5.1 har en rund form med låg balans, vilket är ett kontrollracket.
  • Stabil och stark rörformig tack vare kolkonstruktion.
  • Den innehåller en eva gummikärna för en spektakulär touch.
  • Den har ett skydd för att undvika skador från slag.
  • Glasfiber på ansiktena, vilket ökar dess spelbarhet.
  • Bred träffyta för att minska otvingade fel.
  • En av de nya Vairo 2022 kontrollpadelracket.

Vem är det till? Lämplig för både nybörjare och medelstora spelare som letar efter ett kontrollracket med en bred sweetspot och hanterbar för att få ut den kontrollerade bollen i försvaret och fullända tekniken för varje skott.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har gjorts med flexibla material, vilket gynnar en snabb anpassning av spelaren så det är väldigt lätt att spela med den. Den presenterar också en väldigt cool estetik i blå toner med den centrala logotypen i vitt.

Ta reda på mer om varumärket VAIRO

För närvarande är Padel Vairo ett av de ledande varumärkena inom padelsektorn. Det har producerat kompletta kollektioner av produkter anpassade till varje typ av spelare och spelstil i många år.

För att göra detta är det engagerat i innovation när det gäller att tillverka hela sitt utbud av padelracket, kläder eller tillbehör. Upptäck dess kompletta katalog med padel, du kommer säkert att hitta den bästa allierade för att få ut det mesta av ditt spel.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter