Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Blaster 6.1
  • Vairo Blaster 6.1

Vairo Blaster 6.1

PVP: 1 316,40 kr
822,21 kr
-38% Vairo
padelracket de padel Vairo Blaster 6.1 | En av de nya Vairo padelracket, gjord med kvalitetsmaterial och oklanderlig design för idrottare som vill perfekta sin spelnivå.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vairo Blaster 6.1 svart och grön padelracket

Välj din favoritmodell från den nya racketkollektionen Vairo Padel 2022. Vi presenterar det nya Blaster 6.1 padelracket i grönt och svart, ett kontrollracket som hjälper oss att minska otvingade fel eftersom det har en bred träffyta. Således presenterar den ett runt format med innesluten balans.

För sin konstruktion har kol använts i ramen och glasfiber på ytan för att uppnå bästa balans mellan motstånd och elasticitet. Den har även eva-gummi i kärnan, ett gummi som ger en mycket bra bollutmatning och absorberar dess vibrationer, så vi kommer att njuta av ett mindre skadligt spel.

Vairo Blaster 6.1 svart och grönt, egenskaper

  • Vairo Blaster 6.1 har en rund form med innesluten balans.
  • Den kombinerar kvalitetsmaterial som kol och glasfiber.
  • Det gynnar en snabb anpassning av spelaren.
  • Den innehåller en eva gummikärna för en exceptionell touch.
  • Den genererar knappt vibrationer, så du får en bekvämare träff.
  • Undvik stötskador tack vare det självhäftande skyddet på ovansidan.
  • Ny kollektion av Vairo Padel 2022 racket.

Vem är det till? Den riktar sig till spelare som tävlar då och då eftersom det är ett racket med mycket kontroll och snabb anpassning. Passar även spelare på mellannivå som vill förbättra sitt spel och bli proffs.

Varför kommer du att gilla det? För att den sammanför märkets bästa material och design till ett oslagbart pris. I den här utgåvan presenterar den en noggrann design i svart med logotypen och andra detaljer i grönt. Det kommer att vinna över dig med blotta ögat!

Ta reda på mer om varumärket VAIRO

För närvarande är Padel Vairo ett av de ledande varumärkena inom padelsektorn. Det har producerat kompletta kollektioner av produkter anpassade till varje typ av spelare och spelstil i många år.

För att göra detta är det engagerat i innovation när det gäller att tillverka hela sitt utbud av padelracket, kläder eller tillbehör. Upptäck dess kompletta katalog med padel, du kommer säkert att hitta den bästa allierade för att få ut det mesta av ditt spel.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter