Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Start Spin 6.1
  • Vairo Start Spin 6.1

Vairo Start Spin 6.1

PVP: 1 535,80 kr
1 096,45 kr
-29% Vairo
padelracket de padel Vairo Start Spin 6.1 | Fantastiskt slag med detta Vairo padelracket, en modell som kännetecknas av sin kontroll såväl som touch tack vare användningen av eva gummi i kärnan
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vairo Start Spin 6.1 padelracket

Vi presenterar nyheterna i Vairo 2022 padelracketes, ett varumärke av erkänd prestige inom padel. Perfekt ditt spel med det nya Start Spin 6.1 padelracket i grön och vit logotyp, en modell som kännetecknas av sin mjuka touch tack vare användningen av komfort eva gummi inuti.

Så det genererar knappt vibrationer och ger mycket bollutbyte. Det gör också att du enkelt kan placera bollen eftersom det är ett kontrollracket, designat i ett runt format och med låg balans. Den rörformade delen är gjord av kol och ett skydd har lagts till. Istället är ytorna gjorda av glasfiber, vilket förbättrar dess spelbarhet.

Vairo EStart Spin 6.1 grön, funktioner

  • Runt format med balans nära handen för att kontrollera bollen med Vairo Start Spin 6.1.
  • Idealisk kontrollracket för drivspelare.
  • Glasfiberyta, ett elastiskt material som ökar dess spelbarhet.
  • Den innehåller en komfort eva gummikärna för att eliminera vibrationer och spela utan obehag.
  • Inkluderar ett genomskinligt skydd ovanpå.
  • Bra motstånd tack vare användningen av kol i röret.
  • En av de nya Vairo 2022 padelracket.

Vem är det till? Indicerat för spelare på mellannivå som vill förbättra sitt spel och höja nivån, eftersom det är ett mycket hanterbart racket som gör att du bättre kan kontrollera dina skott och njuta av ett spel med färre skador.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att bli centrum för uppmärksamheten tack vare dess vågade kombination i fluorescerande grönt med den centrala logotypen och resten av detaljerna i vitt. En mycket slående kombination som kommer att fånga uppmärksamheten hos alla dina följeslagare.

Ta reda på mer om varumärket VAIRO

Om Vairo Padel kan vi säga att det är ett företag som består av idrottare, dess prioritet är att skapa produkter riktade till spelaren för att möta deras behov.

Denna önskan gör att varumärket lanserar en mycket komplett kollektion av racket, designade för alla typer av spelare så att de får ut det mesta av varje poäng och framför allt njuta av denna sport!

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter