Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Dual 6.1
  • Vairo Dual 6.1

Vairo Dual 6.1

PVP: 1 645,50 kr
877,05 kr
-47% Vairo
Vairo Dual padel padelracket 6.1 | Bemästra tekniken för padel med detta Vairo-racket på mellannivå, en modell som ger bra kontroll så att du lättare kan rikta bollen
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vairo Dual 6.1 blå och grå padelracket

Njut av padel med Vairo 2022, ett av de mest prestigefyllda märkena inom denna sport tack vare dess breda produktkatalog. Köp Dual 6.1 padelracket i blått och grått, en modell som sticker ut för sin kontroll eftersom den har designats i en rund form och balans nära handen, med vilken du enkelt kan rikta bollen.

När det gäller dess material, kombinerar den kol för att ge strukturen större motstånd och glasfiber på ytan för en mer elastisk touch. Det är alltså ett padelracket som anpassar sig snabbt och som dessutom ger mycket bra sensationer vid slag tack vare eva-gummit inuti. Slutligen har den ett skydd i ramområdet.

Vairo Dual 6.1 i blått, funktioner

  • Undvik otvingade fel tack vare den breda sweetspot i Vairo Dual 6.1.
  • Kontrollracket, tack vare sin runda design med innesluten balans.
  • Inredning med eva-gummi för en mjuk träff och eliminera vibrationer.
  • Rörformad med kol och skydd för att förlänga dess livslängd.
  • Konstruktion av ytor i glasfiber.
  • Stabilare träff med strukturella förstärkningar.
  • Ny kollektion av Vairo 2022 mellannivåracket.

Vem är det till? Lämplig för idrottare som börjar spela eller gör det ibland och behöver kontrollera sina slag, eftersom du med den nya Dual kommer att kunna rikta bollen med lätthet samt korrekta off-center bollar på grund av dess breda sweet spot.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare kombinationen av material är det väldigt lätt att leka med den eftersom dess beröring är mycket bekväm och låter dig spela i timmar utan obehag. Den presenterar också en väldigt cool design i blå toner och detaljer i grått.

Ta reda på mer om varumärket VAIRO

För närvarande är Padel Vairo ett av de ledande varumärkena inom padelsektorn. Det har producerat kompletta kollektioner av produkter anpassade till varje typ av spelare och spelstil i många år.

För att göra detta är det engagerat i innovation när det gäller att tillverka hela sitt utbud av padelracket, kläder eller tillbehör. Upptäck dess kompletta katalog med padel, du kommer säkert att hitta den bästa allierade för att få ut det mesta av ditt spel.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter