Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Bulk Spin 7.1
  • Vairo Bulk Spin 7.1

Vairo Bulk Spin 7.1

PVP: 1 919,75 kr
1 425,56 kr
-26% Vairo
padelracket Vairo Bulk Spin 7.1 | Förbered poängen bakifrån med detta Vairo padelracket, en modell med en bred sweetspot för att utvecklas och njuta av de bästa sensationerna
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vairo Bulk Spin 7.1 padelracket

Njut av de bästa sensationerna på banan medan du fulländar din teknik med det nya Bulk Spin 7.1 padelracket i fluorescerande gult, en modell från den nya Vairo 2022-kollektionen. Den har ett runt format med innesluten balans, så den ger mer kontroll över bollen och låter dig korrigera träffar utanför mitten.

För dess tillverkning har flexibla material som glasfiber och eva-gummi använts inuti för att öka dess spelbarhet och för att man ska känna bollen. Ramytan är gjord av kol och omkretsen har förstärkts för större stabilitet. Slutligen har den ett antivibrationssystem och en grov finish som förbättrar effekterna.

Vairo Bulk Spin 7.1 i fluorescerande gul, egenskaper

  • Mer kontroll över bollen tack vare det runda formatet och låga balansen i nya Vairo Bulk Spin 7.1.
  • Utmärkt spelbarhet för att förbereda poängen bakifrån.
  • Konstruktion med kol i röret och glasfiber på ytan.
  • Större effekter tack vare Abrasive Paint-finishen som genererar en grov textur.
  • Den innehåller en eva gummikärna för att inte tappa känslor.
  • Bekvämare slag tack vare antivibrationstekniken integrerad i näven.
  • Skydd upptill som håller den säker från stötar eller repor.
  • Ny kollektion av mellanpadelracket Vairo Padel 2022.

Vem är det till? Lämplig för spelare på hög eller medelhög nivå som vill utvecklas eftersom det är en kontrollracket som kommer att förlåta alla våra misstag och som gör det möjligt för oss att förbättra vårt spel, speciellt defensiva skott eftersom dess sweet spot är mycket bred.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en modell med utmärkt valuta för pengarna, gjord med kvalitetsmaterial som du kan få till ett oslagbart pris. Du kommer också att gilla den vid första anblicken på grund av dess vågade gula design med svarta detaljer och en del av hjärtat i vitt.

Ta reda på mer om varumärket VAIRO

För närvarande är Padel Vairo ett av de ledande varumärkena inom padelsektorn. Det har producerat kompletta kollektioner av produkter anpassade till varje typ av spelare och spelstil i många år.

För att göra detta är det engagerat i innovation när det gäller att tillverka hela sitt utbud av padelracket, kläder eller tillbehör. Upptäck dess kompletta katalog med padel, du kommer säkert att hitta den bästa allierade för att få ut det mesta av ditt spel.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter