Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Radical Max Green
  • Vairo Radical Max Green

Vairo Radical Max Green

PVP: 1 535,80 kr
1 315,85 kr
-15% Vairo
padelracket Vairo Radical Max Green | Perfekta din teknik med detta kontrollracket från Vairo, en av modellerna med det bästa förhållandet mellan kvalitet och pris för att prestera som bäst i varje tävling.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vairo Radical Max Green padelracket

Välj den modell som bäst passar dina behov i den nya Vairo 2021 padelracketkollektionen. Upptäck en av dess modeller med det bästa förhållandet mellan kvalitet och pris: Radical Max padelracket i grönt, din bästa allierade för att korrigera off-center träffar och förbereda peka bakifrån.

För detta har den tillverkats med ett runt format och en innesluten balans. När det gäller dess material har kol och glasfiber använts för en bra balans mellan hållbarhet och spelbarhet. Den innehåller även eva-gummi samt förstärkningar i strukturen för större stabilitet.

Vairo Radical Max röd, egenskaper

  • Runt format och låg balans som vidgar sweet spot hos Vairo Radical Max Green.
  • Kontrollpadellracket, för tekniska spelare på mellannivå.
  • Solid och styv struktur tack vare kolförstärkningar.
  • Glasfiberyta för bättre spelbarhet.
  • Oslagbar touch tack vare eva-gummit inuti.
  • Det gynnar spelarens anpassning och progression.
  • Katalog över den avancerade serien av padel Vairo 2021.

Vem är det till? Perfekt för idrottare som spelar padel regelbundet och letar efter ett hanterbart racket som ger kontroll över bollen, eftersom det tack vare sitt runda format och låga balans hjälper dig att placera bollen med precision.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att ha den bästa kvaliteten från varumärket i dina händer till ett överkomligt pris, och njuta av den bästa prestandan i varje åtgärd. Dessutom kommer dess design inte att göra dig besviken eftersom den kombinerar svart, grönt med en vit logotyp.

Ta reda på mer om varumärket VAIRO

Om Vairo Padel kan vi säga att det är ett företag som består av idrottare, dess prioritet är att skapa produkter riktade till spelaren för att möta deras behov.

Denna önskan gör att varumärket lanserar en mycket komplett kollektion av racket, designade för alla typer av spelare så att de får ut det mesta av varje poäng och framför allt njuta av denna sport!

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter