Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Reflex 8.1
  • Vairo Reflex 8.1

Styrreflex 8.1

PVP: 2 522,55 kr
2 138,60 kr
-16% Vairo
Vairo Reflex 8.1 padel racket | Ta ut bollen x 3 med detta Vairo padel racket, en kraftfull modell som hjälper dig att dominera nätspelet men alltid ha god kontroll.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vairo Reflex 8.1 svart och röd padel racket

Det välkända varumärket Vairo återuppfinner sig själv i padelvärlden i sin kollektion för denna säsong. Köp en ny utgåva av Reflex 8.1 padel racket, en av bästsäljarna av Vairo 2021. Den bibehåller ett diamantformat med hög balans så att den ökar kraften i varje träff.

Senaste generationens kol har använts för dess konstruktion, så det är mycket motståndskraftigt. För att inte tappa känslor, innehåller den mjukt eva-gummi inuti samt ett anti-vibrationssystem för en mer bekväm träff. Den har även förstärkningar i hjärtat för större stabilitet.

Vairo Reflex 8.1 svart och vit, funktioner

  • Vairo Reflex 8.1 har en överdimensionerad diamantform med hög balans.
  • Solid och styv struktur tack vare kolkonstruktionen.
  • Den innehåller en eva gummikärna för en spektakulär touch.
  • Den innehåller antivibrationsteknik i näven för ett mindre skadligt spel.
  • Förstärkningar i hjärtområdet för en stabil träff.
  • Power padel racket, med sweet spot i toppen.
  • Ny kollektion av Vairo 2021 avancerade racket.

Vem är det till? Den riktar sig till spelare med avancerad eller professionell nivå och som vanligtvis spelar i backhandsposition eftersom det är en slående racket, som går väldigt bra från ovan och sweet spot är placerad på toppen.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett powerracket, försummar det inte kontroll eller komfort eftersom dess gummi genererar mycket bra sensationer när man slår. Du kommer också att älska dess nya svarta design, vita logotyp och hjärta i röda toner.

Ta reda på mer om varumärket VAIRO

För närvarande är Padel Vairo ett av de ledande varumärkena inom padelsektorn. Under många år har det tagit fram kompletta kollektioner av produkter anpassade till varje typ av spelare och spelstil.

För att göra detta är det engagerat i innovation när den tillverkar hela sitt utbud av padel racket, kläder eller tillbehör. Upptäck dess kompletta katalog med padel, du kommer säkert att hitta den bästa allierade för att få ut det mesta av ditt spel.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021 Tacto Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter