Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Columns Speed
  • Vairo Columns Speed

Vairo Columns Speed

PVP: 2 194,00 kr
1 754,65 kr
-21% Vairo
padel padel racket Vairo Columns Speed | Förbered poängen bakifrån med detta Vairo kontrollpadel racket, en modell med en bred sweet spot som kommer att förlåta dina misstag och få dig att njuta till fullo
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Vairo Columns Speed Amarilla

Det välkända padelmärket Vairo återuppfinner sig självt denna säsong och lanserar en komplett kollektion designad för alla målgrupper. Skaffa det nya Columns Speed padel racket, ett kontrollracket som kommer att förlåta alla dina misstag och med vilket du kan få ditt mest tekniska spel.

Den har ett runt format med låg balans för bättre hanterbarhet. Kol har använts för sin konstruktion, vilket ger den större motstånd och EVA-gummi i kärnan för att inte tappa känseln vid slag. Dessutom minskar detta skum vibrationer.

Vairo Columns Speed gul, funktioner

  • Vairo Columns Speed har ett runt format och balans nära handen.
  • Hållbarhet säkerställd tack vare kolkonstruktionen.
  • Ny hjärtdesign som ger större stabilitet.
  • Den innehåller en Eva-gummikärna för en exceptionell touch.
  • Bred sweet spot som hjälper dig att korrigera off-center träffar.
  • Förstärkningar i slitstarka områden för större hållbarhet.
  • Vairo 2021 padel racketkatalog.

Vem är det till? Den är inriktad på krävande avancerade eller medelnivåspelare som vanligtvis spelar till höger och behöver en kontrollracket för att rikta sina skott samt njuta av fantastiska sensationer när de slår.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom kolumnhastigheten tillhör märkets intensiva serie, så innehåller den nya material för att förbättra dess prestanda och en helt förnyad design i svart, gult hjärta och vit logotyp, brutal!

Ta reda på mer om varumärket VAIRO

För närvarande är Padel Vairo ett av de ledande varumärkena inom padelsektorn. Under många år har det tagit fram kompletta kollektioner av produkter anpassade till varje typ av spelare och spelstil.

För att göra detta är det engagerat i innovation när den tillverkar hela sitt utbud av padel racket, kläder eller tillbehör. Upptäck dess kompletta katalog med padel, du kommer säkert att hitta den bästa allierade för att få ut det mesta av ditt spel.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter