Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Grapheno Speed 9.1
  • Vairo Grapheno Speed 9.1

Vairo Grapheno Speed 9.1

PVP: 3 060,63 kr
2 522,55 kr
-18% Vairo
padel racket de Padel Vairo Grapheno Speed 9.1 | Sätt bollen där du lägger ögat med denna Vairo kontrollracket, en av de mest tekniska i den nya kollektionen och med vilken du kan prestera på din bästa nivå
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Vairo Grapheno Speed 9.1 Amarilla

Välj bland de bästa paddelmärkena i vår butik. Vairo 2021-kollektionen återvänder, en av de mest efterlängtade av spelare med modeller så kompletta som till exempel Grapheno Speed 9.1 padel racket i svart och gult.

Den upprätthåller ett runt format med innesluten balans, vilket ger enastående kontroll. Kol och grafen har använts för dess konstruktion, en kombination som ger större motstånd. Den innehåller också grovhet, ett antivibrationssystem och EVA-gummi i kärnan för en spektakulär touch.

Vairo Grapheno Speed 9.1 gul, funktioner

    • Vairo Grapheno Speed 9.1 har en rund form med balans nära handen.
    • Motståndskraftig struktur tack vare den senaste generationens grafen- och kolkombination.
    • Bred sweet spot som kommer att förlåta dina misstag.
    • Grov finish av planen för att uppnå större effekter.
    • Den innehåller en eva-gummikärna för att inte tappa känslor när du slår.
    • Antivibrationssystem som hindrar dem från att passera till armen.
    • Stabil och vridfri träff.
    • Avancerad serie Vairo 2021 Padel rackets.

Vem är det till? Enligt vår mening är den perfekt för tekniska spelare som gillar att ha mer kontroll över bollen eftersom det är ett padel racket med en bred sweet spot som hjälper oss att slå bollen med precision och inte missa lätta träffar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av Vairo Padel racketsna med det bästa förhållandet mellan kvalitet och pris, eftersom det innehåller de bästa materialen och designen från företaget. Den här säsongen kommer den också tillbaka med en cool design som kombinerar svart med gula detaljer och en silverlogga.

Ta reda på mer om varumärket VAIRO

För närvarande är Padel Vairo ett av de ledande varumärkena inom padelsektorn. Under många år har det tagit fram kompletta kollektioner av produkter anpassade till varje typ av spelare och spelstil.

För att göra detta är det engagerat i innovation när den tillverkar hela sitt utbud av padel racket, kläder eller tillbehör. Upptäck dess kompletta katalog med padel, du kommer säkert att hitta den bästa allierade för att få ut det mesta av ditt spel.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter