Vairo Everlast 9.1 Carbon
  • Vairo Everlast 9.1 Carbon

Vairo Everlast 9.1 Carbon

PVP: 3 291,00 kr
2 741,95 kr
-17% Vairo
padel racket de padel Vairo Everlast 9.1 Carbon | Släpp loss dina mest kraftfulla slag med detta Vairo padel racket, tillverkat i 100 % kolfiber och något hög balans för att öka slagkraften i träffen
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 10 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Vairo Everlast 9.1 Carbon på plattan

Få ut det mesta av ditt attackspel med Everlast 9.1 Carbon padel racket, en modell tillgänglig i den mest avancerade serien av Vairo 2021. Tack vare sitt droppformade format erbjuder den en bra sweet spot men tack vare den något balanserade kommer du att märka mer kraft i träffen.

Senaste generationens kol har använts för sin konstruktion, vilket ger den stor styrka och hållbarhet. Hela omkretsen har också förstärkts och vi kommer att njuta av oslagbara upplevelser med EVA-skummet inuti. Dessutom genererar den knappast vibrationer med nävens antivibrationsteknik.

Vairo Everlast 9.1 Kolsilver, funktioner

  • Få extra kraft med nya Vairo Everlast 9.1 Carbon.
  • Teardrop-format med något hög balans.
  • Hållbarhet och motstånd tack vare 100% kolkonstruktionen.
  • Grov yta som hjälper oss att ge bollen mer snurr.
  • Den innehåller en eva gummikärna för att inte tappa känslor.
  • Antivibrationsteknik för att förhindra armskador eller obehag.
  • Förstärkningar i hjärtområdet för en stabil träff.
  • Ny kollektion av Vairo 2021 racket.

Vem är det till? Lämplig för avancerade spelare som letar efter extra kraft, eftersom det tack vare sitt format och balans är ett racket med mycket bra slag så att du kan utföra kraftfulla skott och ta ut den x3 med lätthet.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att ha i dina händer en av de bästa kraftracket på marknaden, gjord med den senaste generationens material samt en spektakulär design. Den här säsongen kommer den tillbaka med en svart finish, med gröna detaljer och en silverlogga.

Ta reda på mer om varumärket VAIRO

För närvarande är Padel Vairo ett av de ledande varumärkena inom padelsektorn. Under många år har det tagit fram kompletta kollektioner av produkter anpassade till varje typ av spelare och spelstil.

För att göra detta är det engagerat i innovation när den tillverkar hela sitt utbud av padel racket, kläder eller tillbehör. Upptäck dess kompletta katalog med padel, du kommer säkert att hitta den bästa allierade för att få ut det mesta av ditt spel.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021 Tacto Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Våra bästa produkter