Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Columns Xtreme 10.1
  • Vairo Columns Xtreme 10.1

Vairo Columns Xtreme 10.1

PVP: 3 839,50 kr
3 016,20 kr
-22% Vairo
padel padel racket Vairo Columns Xtreme 10.1 | En av Vairos bästa multifunktionella racket, gjorda av koltyg och hårt gummi för att ge bästa prestanda i attack och försvar
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Vairo Columns Xtreme 10.1 Orange

Njut av de bästa padel racket i vår webbutik, vi har de bästa märkena! Upptäck Columns Xtreme 10.1 padel racket från den mest avancerade serien av Vairo 2021, en modell av de mest balanserade på grund av dess rivformat och centrerade balans.

För sin konstruktion har 100% kol använts med 18k tyg på ytan, vilket ger den större motståndskraft och hållbarhet. Angående kärnan har den högdensitets EVA-gummi, vilket ger den en hårdare touch. Den innehåller också ett antivibrationssystem och strukturella förstärkningar.

Vairo Columns Xtreme 10.1 grå och orange, funktioner

  • Utmärkt balans mellan kraft och kontroll med Vairo Columns Xtreme 10.1.
  • Mångsidig padel racket eftersom den är designad i rivformat och medium balans.
  • Förstärkt omkrets och ram i 100 % kolfiber för hållbarhet.
  • Yta med 18k tyg som ger en torrare touch.
  • Den innehåller en gummikärna med hög återställning eva högminne.
  • Antivibrationsteknik för att undvika obehag i armbågen.
  • Förstärkningar i hjärtområdet för en stabil träff.
  • Ny kollektion av Vairo 2021 racket.

Vem är det till? Lämplig för spelare på avancerad nivå som letar efter bästa prestanda både i anfall och försvar, eftersom du med den kommer att njuta av större slag i nätet och bra kontroll från baksidan av banan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett högkonkurrenskraftigt padel racket som kombinerar de bästa Vairo-teknologierna såväl som spektakulär estetik. Vi försäkrar dig att du kommer att stå i centrum för uppmärksamheten med sin grå design, svarta detaljer och orange logotyp.

Ta reda på mer om varumärket VAIRO

För närvarande är Padel Vairo ett av de ledande varumärkena inom padelsektorn. Under många år har det tagit fram kompletta kollektioner av produkter anpassade till varje typ av spelare och spelstil.

För att göra detta är det engagerat i innovation när den tillverkar hela sitt utbud av padel racket, kläder eller tillbehör. Upptäck dess kompletta katalog med padel, du kommer säkert att hitta den bästa allierade för att få ut det mesta av ditt spel.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter