Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Ultimate Control Naranja
  • Vairo Ultimate Control Naranja

Vairo Ultimate Control Naranja

PVP: 1 919,73 kr
1 096,45 kr
-43% Vairo
padel racket Vairo Ultimate Control Orange | Förbättra din teknik med detta Vairo initieringpadel racketlracket, en mycket hanterbar modell som låter dig placera bollen med precision och förlåter alla dina misstag.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Vairo Ultimate Control Naranja

Njut av årets bästa padel racket i vår webbutik. Köp Ultimate Control padel racket i orange från Vairo Padels initialserie, det är ett kontrollracket, med ett runt format och balans nära handen för att styra bollen med lätthet.

Flexibla material har använts för dess tillverkning, så det är inte ett hårt padel racket och det är väldigt lätt att spela med det. Den yttre strukturen är gjord av glasfiber och kärnan är gjord av EVA-gummi. Så du kommer att njuta av en bekvämare träff och större förnimmelser.

Vairo Ultimate Control i orange, funktioner

  • Runt format med låg balans av nya Vairo Ultimate Control Orange.
  • Styr padel racket, så den kommer att förlåta alla dina misstag.
  • Oslagbara förnimmelser vid slag tack vare eva gummikärnan.
  • Glasfiberkonstruktion för ökad spelbarhet.
  • Det kommer inte att kosta dig att göra det eftersom det är mycket hanterbart.
  • Förstärkt struktur för större motståndskraft mot stötar.
  • Ny samling racket för nybörjare Vairo 2021.

Vem är det till? Enligt vår mening är det idealiskt att börja spela padeltennis då det ger spelaren större kontroll över bollen samt en mycket behaglig touch, vilket gör att du kan förbättra dig och gå vidare i varje match.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett billigt padel racket, innehåller det kvalitetsmaterial för att säkerställa optimalt motstånd. Dessutom kommer dina kollegor inte att kunna ta ögonen från dig tack vare dess svarta design, blå logotyp och orangea detaljer.

Ta reda på mer om varumärket VAIRO

För närvarande är Padel Vairo ett av de ledande varumärkena inom padelsektorn. Under många år har det tagit fram kompletta kollektioner av produkter anpassade till varje typ av spelare och spelstil.

För att göra detta är det engagerat i innovation när den tillverkar hela sitt utbud av padel racket, kläder eller tillbehör. Upptäck dess kompletta katalog med padel, du kommer säkert att hitta den bästa allierade för att få ut det mesta av ditt spel.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter