Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vairo Ultimate Control Amarilla
  • Vairo Ultimate Control Amarilla

Vairo Ultimate Control Gul

PVP: 1 919,73 kr
1 096,45 kr
-43% Vairo
Vairo Ultimate Control Gult padel racket | Fantastiskt Vairo initieringpadel racketlracket, tillverkat av flexibla och mycket hanterbara material så att spelaren får de bästa sensationerna i varje träff
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel rackete Vairo Ultimate Control Gul

Få de bästa erbjudandena på Padel rackets i vår webbutik. Vi har redan Vairo 2021-nyheterna, där du kan hitta Ultimate Control padel racket i gult, en mycket exakt modell så att du enkelt kan rikta bollen och förbättra din teknik.

För detta upprätthåller den ett runt format med nära till hands. För dess tillverkning har flexibla material som glasfiber och eva-gummi använts inuti så att du kan känna bollen. Så det ger fantastiska sensationer när du slår och är lätt att spela med.

Vairo Ultimate Control i gult, funktioner

  • Utmärkt kontroll med nya Vairo Ultimate Control Yellow.
  • Runt format med låg balans för att uppnå större precision.
  • Glasfiberkonstruktion för ökad spelbarhet.
  • Bred sweet spot för att inte missa lätta bollar.
  • Den innehåller en eva gummikärna för att inte tappa känslor.
  • Snabbanpassningsracket som hjälper dig att förbättras.
  • Ny Vairo 2021 padel racketkollektion.

Vem är det till? Lämplig för spelare som börjar spela eller gör det då och då, eftersom det är ett mycket hanterbart kontrollpadel racket med en halvmjuk touch, med vilken vi också kommer att garantera de bästa sensationerna.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett billigt padel racket som kombinerar kvalitetsmaterial samt en mycket slående design. Vi försäkrar dig att du kommer att vara i centrum för uppmärksamheten med sin svarta finish och fluorescerande gula detaljer.

Ta reda på mer om varumärket VAIRO

För närvarande är Padel Vairo ett av de ledande varumärkena inom padelsektorn. Under många år har det tagit fram kompletta kollektioner av produkter anpassade till varje typ av spelare och spelstil.

För att göra detta är det engagerat i innovation när den tillverkar hela sitt utbud av padel racket, kläder eller tillbehör. Upptäck dess kompletta katalog med padel, du kommer säkert att hitta den bästa allierade för att få ut det mesta av ditt spel.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter